reklama
Misty29
Fanka BB :)
Popieram! Czekamy na dwie kreski trzymam kciuki za Testujące.Laski robcie testy niech beda II kogos trzeba oddelegować na lipcowe mamy żeby były tam jakies nasze reprezentantki [emoji23][emoji2][emoji6][emoji1]
U Was też tak ciepło? Wstałam o 6:30 i na termometrze 20 stopni. Tylko wiatr wieje bardzo. Ale za to ciepły. Zaraz ruszamy na spacer
flor87
Cieplutko az dziwnie ze tak ciepło z rana [emoji12] [emoji2] ale nie narzekam [emoji6] [emoji5] [emoji1] moze tak zostaćPopieram! Czekamy na dwie kreski trzymam kciuki za Testujące.
U Was też tak ciepło? Wstałam o 6:30 i na termometrze 20 stopni. Tylko wiatr wieje bardzo. Ale za to ciepły. Zaraz ruszamy na spacer
tak u nas mega cieplo 18 stopni az zglupialam jak wyszlam z domuPopieram! Czekamy na dwie kreski trzymam kciuki za Testujące.
Martkaaa5
Czekam na mojego aż wróci z pracy żeby podjechać do labo przy szpitalu tam 24 godz czynne ale zrobiłam test z rańca biało jak nic także już po wszystkim zapewneMartka i co byłas na becie? lub jedziesz??
martini6
Czekam na mojego aż wróci z pracy żeby podjechać do labo przy szpitalu tam 24 godz czynne ale zrobiłam test z rańca biało jak nic także już po wszystkim zapewne
O kurczę... ale to dziwne w sumie. Może test się myli jednak
kurcze...Czekam na mojego aż wróci z pracy żeby podjechać do labo przy szpitalu tam 24 godz czynne ale zrobiłam test z rańca biało jak nic także już po wszystkim zapewne
reklama
Martkaaa5
Beta rozwieje wszelkie wątpliwości ale już nie mam nadziejiO kurczę... ale to dziwne w sumie. Może test się myli jednak