Loli05
Fanka BB :)
Nieeee bo by wam zoomu zabraklo,cien jest niesmialy jeszcze moze jutro sie osmieli bardziej.Pokaż foto [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeee bo by wam zoomu zabraklo,cien jest niesmialy jeszcze moze jutro sie osmieli bardziej.Pokaż foto [emoji7]
Trzymam kciuki! Jutro pokazuj foto z II [emoji8]Nieeee bo by wam zoomu zabraklo,cien jest niesmialy jeszcze moze jutro sie osmieli bardziej.
Każda z nas jest Niecierpliwa także witaj w klubieJestem strasznie niecierpliwamam jeszcze z 10 testow z ebaya,ale jutro rano chyba zrobie taki drozszy z okazji ze ma byc "dzien okresu"pewnie sie nakrecam i bedzie biochemiczna ale chociaz pare godzin sobie pozyje w takim stanie
Wspolczuje kochana,rozumiem rozczarowanietrzymam kciuki za przyszly cykl xx
Podstawowe robiłam, tsh miałam podwyższone więc poszłam do endo i mi je obniżył ładnie, za tydzień mam kontrolę więc w tym tyg będę musiała znowu zrobić wyniki. Myślałam, że mi gin doradzi jeszcze jakieś badania a ona tylko kazała dalej brać suplementy i się nie stresować bo jeszcze młodzi jesteśmy...[emoji53] badania robiłaś?
Możesz próbować jeść olej z wiesiołka do owu, aby mieć ładny śluz [emoji4]Podstawowe robiłam, tsh miałam podwyższone więc poszłam do endo i mi je obniżył ładnie, za tydzień mam kontrolę więc w tym tyg będę musiała znowu zrobić wyniki. Myślałam, że mi gin doradzi jeszcze jakieś badania a ona tylko kazała dalej brać suplementy i się nie stresować bo jeszcze młodzi jesteśmy...
Najgorszej jak gin każe czekać.....Podstawowe robiłam, tsh miałam podwyższone więc poszłam do endo i mi je obniżył ładnie, za tydzień mam kontrolę więc w tym tyg będę musiała znowu zrobić wyniki. Myślałam, że mi gin doradzi jeszcze jakieś badania a ona tylko kazała dalej brać suplementy i się nie stresować bo jeszcze młodzi jesteśmy...
Ale samo TSH badalas? Zastanawiam się czy lekarze sami z siebie zlecają cały pakietPodstawowe robiłam, tsh miałam podwyższone więc poszłam do endo i mi je obniżył ładnie, za tydzień mam kontrolę więc w tym tyg będę musiała znowu zrobić wyniki. Myślałam, że mi gin doradzi jeszcze jakieś badania a ona tylko kazała dalej brać suplementy i się nie stresować bo jeszcze młodzi jesteśmy...
No właśnie mnie korci żeby spróbować. Od razu kupię mężowi ten acertin co mi poleciła. Mam wrażenie, że suplementy dla facetów są droższe niż dla nas. Dobrze, że jest to forum bo naprawdę możliwość wygadania się osobom, które w pełni znają twój problem jest wspaniałaMożesz próbować jeść olej z wiesiołka do owu, aby mieć ładny śluz [emoji4]
Mi nie zalecił [emoji52] tylko ty mi powiedziałaś i dlatego zrobiłam [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Ale samo TSH badalas? Zastanawiam się czy lekarze sami z siebie zlecają cały pakiet