reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dzięki;) troche sie stresuje bo bo narazie nie leci tylko wszystko czuje tam w środku jak by bylo mam nadzieje ze sie rozkręcić bo jak nie to bede bala się ze to cialko krwotoczne zostało a wtedy operacja...Masakra poprostu...
Wspolczuje kochana,rozumiem rozczarowanie:(trzymam kciuki za przyszly cykl xx

[emoji53] badania robiłaś?
Podstawowe robiłam, tsh miałam podwyższone więc poszłam do endo i mi je obniżył ładnie, za tydzień mam kontrolę więc w tym tyg będę musiała znowu zrobić wyniki. Myślałam, że mi gin doradzi jeszcze jakieś badania a ona tylko kazała dalej brać suplementy i się nie stresować bo jeszcze młodzi jesteśmy...

Podstawowe robiłam, tsh miałam podwyższone więc poszłam do endo i mi je obniżył ładnie, za tydzień mam kontrolę więc w tym tyg będę musiała znowu zrobić wyniki. Myślałam, że mi gin doradzi jeszcze jakieś badania a ona tylko kazała dalej brać suplementy i się nie stresować bo jeszcze młodzi jesteśmy...
Możesz próbować jeść olej z wiesiołka do owu, aby mieć ładny śluz [emoji4]

Najgorszej jak gin każe czekać.....

Ale samo TSH badalas? Zastanawiam się czy lekarze sami z siebie zlecają cały pakiet

Możesz próbować jeść olej z wiesiołka do owu, aby mieć ładny śluz [emoji4]
No właśnie mnie korci żeby spróbować. Od razu kupię mężowi ten acertin co mi poleciła. Mam wrażenie, że suplementy dla facetów są droższe niż dla nas. Dobrze, że jest to forum bo naprawdę możliwość wygadania się osobom, które w pełni znają twój problem jest wspaniała :)

reklama
Do góry