martoosia04
Fanka BB :)
I taki jest plan @Martkaaa5 - całkowity luuuuz. Nie mierzę temp. Pasków owu mam tylko kilka i nie kupuję nowych. M. chce też postawić na luz i spontan. A że jemu zawsze mało <3 to wiem, że będzie korzystał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi w 26 dc czyli 5 dni przed okresemCzesc,kiedy wam najszybciej wyszly pozytywne lekko testy przed okresem?pamieta ktoras?
Przykro [emoji25] oby już kolejna nie przyszła.Hej laseczki.
Zaczynamy 6cs. Dziś @ już wystartowała na dobre. Dobrze, że się w nocy zabezpieczyłam.
Mi w 24dc wyszedł cień, około 5 dni przed @Czesc,kiedy wam najszybciej wyszly pozytywne lekko testy przed okresem?pamieta ktoras?
Mi w 25 cień minimalny a 26 rano już widoczny, to było około 11dpoCzesc,kiedy wam najszybciej wyszly pozytywne lekko testy przed okresem?pamieta ktoras?
Bardzo mi przykroI taki jest plan @Martkaaa5 - całkowity luuuuz. Nie mierzę temp. Pasków owu mam tylko kilka i nie kupuję nowych. M. chce też postawić na luz i spontan. A że jemu zawsze mało <3 to wiem, że będzie korzystał
Nie wiem jak u Was , ale u mnie dzisiaj działa wszystko jak w zegarku [emoji5][emoji23] [emoji23] [emoji23] nie ma opcji! Odświeżam ręcznie co minutę [emoji23]
Świetne wieści, spędziliście razem czas to najważniejsze [emoji5] [emoji4]Nie, nic nie robiłam... Maz był, nie myślałam o tym w ogóle... Weekend był jedną wielką imprezą[emoji23] i tak zleciało... Poczekam do piątku. Jak nie dostanę to w sobotę zadzwonię do lekarza i sie zapisze.
Przykro mi [emoji20]Hej laseczki.
Zaczynamy 6cs. Dziś @ już wystartowała na dobre. Dobrze, że się w nocy zabezpieczyłam.