reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A propo @ to jak jest u Was? Macie wczesniej jakies plamienia czy od razu Was zalewa?
U mnie nigdy w sumie nie bylo plamien. Z reguly jest tak ze już mnie charakterystycznie pobolewa brzuch i w ciągu godziny jest okres. Od razu czerwona fala[emoji16] bez zadnych plamien.

reklama
A propo @ to jak jest u Was? Macie wczesniej jakies plamienia czy od razu Was zalewa?
U mnie nigdy w sumie nie bylo plamien. Z reguly jest tak ze już mnie charakterystycznie pobolewa brzuch i w ciągu godziny jest okres. Od razu czerwona fala[emoji16] bez zadnych plamien.
A ja mam podobnie jak ty...
Brzuch poboli i za chwilke okres...
Nigdy plamien nie mialam przed...

Tak, 12.51 w 22 dniu cyklu. Ja to mam może 2 raz tak dziwnie. Potem dwa dni mocno 1 plamienie i koniec. Myślisz że to jest powód?
W sumie to taki sredni masz ten progesteron, nie najgorszy. Zawsze czytalam ze 15-20 bylo by najlepiej [emoji57]
No i wiem ze dziewczynom jak sie tak nagle przestawilo i zaczynaly sie @ od plamien to właśnie przez niski progesteron, niedomoga lutealna[emoji58]

U mnie od kilku cykli sie tak wlasnie zaczęło dziac ze najpierw plamienia dopiero na drugi trzeci dzień normalnie [emoji57]wczesniej tez tak mialam ze od razu mnie fala zalewala [emoji6]

U mnie od kilku cykli sie tak wlasnie zaczęło dziac ze najpierw plamienia dopiero na drugi trzeci dzień normalnie [emoji57]wczesniej tez tak mialam ze od razu mnie fala zalewala [emoji6]
Ja jeszcze mam dziwnie z ta prolaktyna 21 i testosteron 0.71 a norma do 0.75. Mam nadzieję że coś mi teraz przepisze na to

reklama
Do góry