reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Na ten rok nie liczę juz chyba, ale przyszly musi byc mój! No nie ma innej opcji![emoji120][emoji8][emoji16][emoji38][emoji12]
W końcu nam się uda. Chociaż ja się teraz tak dobiłam tymi wynikami ze płakać mi się chce. Wczoraj żeby nie płakać wysprzatalam mieszkanie. Masakra!

Na ten rok nie liczę juz chyba, ale przyszly musi byc mój! No nie ma innej opcji![emoji120][emoji8][emoji16][emoji38][emoji12]
Przykro mi ze @ do Ciebie przyszla [emoji20]
Trzymam kciuki za dalsze dzialania [emoji4][emoji110]

Tez licze bardzo na przyszly rok bo to ostatni rok kiedy bedziemy sie starać [emoji4]

Ej tak w ogole to mialam tylko rano skape plamienie i do tej pory nic [emoji20] zaczyna mnie to denerwowac bo to juz ktorys cykl ktory zaczyna sie od plamien, wczesniej tak nie mialam [emoji20]

Przykro mi ze @ do Ciebie przyszla [emoji20]
Trzymam kciuki za dalsze dzialania [emoji4][emoji110]

Tez licze bardzo na przyszly rok bo to ostatni rok kiedy bedziemy sie starać [emoji4]

Ej tak w ogole to mialam tylko rano skape plamienie i do tej pory nic [emoji20] zaczyna mnie to denerwowac bo to juz ktorys cykl ktory zaczyna sie od plamien, wczesniej tak nie mialam [emoji20]
Mam to samo 2 dni plamienie A jak w 3 dniu się rozkreci to jest masakra. Nie wiem od czego tak jest

reklama
Do góry