reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Iza
Tak bardzo mi przykro:( Ty jesteś jak moja bratnia dusza i strasznie mi smutno, że tak się dzieje:( myślę że jednak to wina leków bo wczesniej takich cyrkow nie mialas.. moze za silne dawki albo coś. . Dzwoniłas do ginki??
Rozumiem że możesz potrzebować chwili spokoju i dystansu od forum i starań. . My tu zawsze bedziemy dla Ciebie:) mam nadzieje że to nie @ jednak. .
Przytulam. ..

reklama
Edzia kochana Ty też moja bratania duszy czka jestes:-D ale wiesz jak jest..... @ jeszcze nie ma więc nie dzwoniłam do gina. Jak się zjawi to zadzwonię i zapytam czy to przez zwiększenie dawki leku czy co?... jak na razie to sama je odstawiłam. .... nie wiem sama bo z głupia łam z tego wszystkiego..... :eek: jak tylko @ się pojawi to wam dam znać. .... ja na razie cisza..... pewnie będzie jutro:-( dziękuję kochana ze jestes;-)

Iza
Też trzymam kciuki żeby to nie była @.. normalnie jak to napisałas to jakbym w twarz dostała:( niech franca spada na drzewo! A ostatnio tak też mialas w środku?

Dokładnie tak miałam 6 dni po ovu mnie zalało.... dziś jest 5 dni wiec namawiam się na najgorsze jutro.....:-( ja to chciałam się rozplakac rano jak zobaczyłam tempke..... wiedzialam ze bedzie powtorka z rozrywki tylko teraz nie mam na co zwalic bo juz nie latalam samolotem ani zadnych stresow tez nie mialam.... ehhhh trudno to wszystko....:eek: a Ty widzisz mój wykres?

Jestem na kom to nie widzę ale rano też nie widziałam w pracy na kompie..:(
Wiesz ja myślę że to leki tak działają. Bo tylko to Ci się zmieniło ostatnio.. chyba za silne dawki masz albo coś źle dobrane...:(

Nie wiem Edzia na prawdę. ... juz mi ręce opadają. ... ehhhh:eek: temperatura po ovu tzn skok wynosił przez pierwsze 3 dni około 36,6 później 4 dnia skoczyła do 36,9 a dziś spadła do 36,5 wiec sama widzisz jak to wygląda :-(

Na tempkach zbytnio się nie znam.. ale widziałam że niektóre dziewczyny mają przedziwne wykresy a w ciążę zachodzą więc nie wiem gdzie leży to "coś"... może tak Twój organizm reaguje na te leki. Nie mam pojęcia:( trzymam kciuki oby @ jednak nie przylazla jutro:)

Robilam test I Oczywiscie negatywny, do bani to wszystko. Pewnie nie zajde juz przez cesarke, zapisalam sie na 25 do Gina.

Izaaaaaa, pierwsze co mi przyszlo na mysl, ze to plamienie implantacyjne. Najlepiej znasz swoj organizm I jesli to powtorka z tamtego miesiaca to bardzo , bardzo mi przykro:( Szkoda, ze chcesz nas opuscic, ale jesli pozwoli Ci to wyluzowac... Chyba , ze wszystkie odpuscimy sobie troche temat ciazy I bedziemy pisac o wsystkim innym, zeby tak sie nie nakrecac.

reklama
Limonka dziękuję Ci bardzo za mile słowa ;-) ale po prostu moja głowa nie pozwoli mi na następne moczenie się z cyklami.... tzn musze psychicznie odpocząć .... aleeeee jeszcze @ nie mam..... pewnie jutro będzie to w tedy się z Wami kochane pożegnać na jakiś czas.... nie na zawsze ;-)

Do góry