reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Ale się tu spokojnie zrobiło... Gdzzie się dziewczyny podziewacie?

Limonka to jest 2 - letnie studium medyczne.. Także, dlaczego nie? Ja zawsze lubiłam się w ścisłych przedmiotach (chemia, fizyka, matematyka), ale ze nigdy do końca nie wiedziałam czego chce to popełniłam kilka błędów odnośnie mojej edukacji... Czas coś zmienić, a że to jest studium nie musze się martwić żadną pracą magisterską, a i ciąża by mi nie przeszkodziła.. Jakoś bym to pogodziła... A ty rób ten test, bo może właśnie zrobiłaś sobie prezent na Dzień Kobiet:)

Nastawienie, nastawieniem, ale ja dzisiaj jakaś taka rozdrażniona jestem.. Nie moge się nad niczym skupić i warcze na wszystkich.. Cos mnie męczy.. Mój ostatnio znowu przebąkuje, że już by chciał tatą zostać, a ja się taka bezradna czuje.. Zmęczona jestem i przydałby mi się chociaż tydzień urlopu.. Co nie zmienia faktu, że jestem pełna nadziei.. Obiecałam sobie, że nie będe nic sprawdzać poza trstami ovu, które w tym cyklu coś sobie ze mna w kulki lecą, ale kij z tym... Ważne że sobie jak narazie niczego nie wmawiam i nie nakręcam się na zapas.. Jednak nie powiem, że chciałabym żeby to było już... Kuźwa, jajnik mnie boli...

reklama
Hej dziewczynki :-) jak tam u was? Jak humorki? Ja tylko na chwilę bo śmiga do pracy a wcale nie mam weny twórczej dziś do tego:eek: wczoraj miałam mega skok tempki. Dziś w nocy miałam dziwne skurcze macicy.... a rano spadek tempki do linii podstawowej..... wiec spodziewam się dziś @:-( nosssszzzzz kurde chyba mi się powtórzy sytuacja z zeszłego cyklu:eek: i co mam zrobić? Kurde no aż zła jestem.... jak @ się pojawi to musze od razu do giną dzwonić bo nie wiem czym to może być spowodowane..... ehhhh

Hej:)

Karola
Zapomniałam Ci napisać, że super, .że idziesz na to studium! trzeba iść za głosem swojego serca i realizować swoje marzenia:) Jak będziesz bardziej szczęśliwa to i życie się lepiej układa:) :tak:Myślę, że niedługo pochwalisz sie tu nam II kreskami:) I będziesz bardzo bardzo szczęśliwa:) A z nakręcaniem się jest jak jest... człowiek stara się nie myśleć, ale...cóż... różne myśli przychodzą do głowy :confused2: Będzie dobrze:)

Limonka
Kiedy test? Siknij, proszę:) :-)

Iza
Może nie @? Kurka pieczona.... To chyba leki tak na Ciebie działają..Nie widzę innej możliwości. Przecież to dopiero 17 czt 16 dc u Ciebie???:sorry: Może tempka jutro podskoczy?

Jugosława
Gdzie jesteś?:tak:

Tatik
Już po @?

Ja coś humoru nie mam. Ech...

Dzieńdoberek:)

Pogoda jest tak piękna, że aż mi się nie chce do pracy wychodzić, a 2 zimane mam w tym tygodniu, czyli cały tydzień w du... Chyba byłam wczoraj nie wyspana, bo dzisiaj mam już lepszy humorek:) Musze zadzwonic jeszce do tej szkoły zapytać o cennik i o rekrutacje:)

Edzia, uśmiechnij się, bo ty naszym dobrym duszkiem tu jesteś:)

Iza, oby to @ nie byłą.. I właśnie dlatego ja zrezygnowałam z pomiarów temp, bo tylko mnie to stresowało w razie spadków. Ale z tego co pamiętam, to też mi się zdarzało, że kilka dni po ovu temp spadła poniżej lini, a potem skoczyła, a @ przyszła w terminie:/

Limonka, a gdzie jesteś z testem? Masz się nam tu pochwalić, no nie?

Juguś, zaginęłaś w akcji?

Lusia :**

A tak wogóle to chyba ovu przegapiłam, bo testy to jakieś dziwne wychodzą. Jeden dzień jaśniejsze, drugi ciemniejsze, trzeci znowu jaśniejsze.. No nie wiem:/ Hmm... A trudno... jeden plus jest tego wszystkiego, że mój to się ostatnio ogier zrobił i żyć mi nie daje:p

Hej Dziewczyny,
u mnie nadal brak @ , wydaje mi sie, ze owulacji w ogole nie bylo I pewnie przez to @ spozni sie dosc sporo. Dzisiaj pojde po test I jutro dla spokoju zrobie go ;) zajrze do Was wieczorkiem I cos skrobne, musze Zabrac sie za sprzatanie poki Maly spi. Milego dnia :***

Karola
Jak tak ciemnieją i jaśnieją to przed ovu jesteś:) w ciągu paru dni będzie na pewno:-) testuj dalej:) A zresztą musi coś z tego wyjść skoro Twój taki chętny, hehe;-):-)

Limonka
Testuj, bo my tu czekamy na II kreski:)

Ja zawalona sprawozdaniami. I czekam na poprawę humoru. Jakieś II kreski by się przydały:)

reklama
Hej słuchajcie myślę że to @ .....:eek: jutro będzie na bank bo mam w środku śluz kawa z mlekiem wiec się już zaczyna ehhhh.....:-( jestem tym wszystkim załamana jestem 5 dni po ovu wiec będzie tak jak w zeszłym miesiacu:-( odstawiłam od dziś wszelkie leki tylko na tarczyce będę brać resztę zostawiam.... a teraz najważniejsze jeżeli teraz na dniach dostane @ to bardzo bym którąś prosiła żeby zajęła się lista bo ja będę musiała się odciąć jak na razie od wszystkiego bo inaczej psychika mi kompletnie wywiadzie ..... po tych akcjach z moimi cyklami to już kompletnie się zalamalam:-( przepraszam..... jak tylko się @ pojawi dam wam znać i w tedy się z wami pożegnam na jakiś czas..... przepraszam jeszcze raz.

Do góry