reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

hej :-) Edzia to super ze imprezka się udala;-) Karola jak miło że sobie wypoczelas ;-) mówisz ze siły zregenerowalas do dzialania;-) no i o to chodzi:tak: Limonka a jak u Ciebie? Jogusia gdzie zniknęłas? U mnie po staremu nic nowego się nie dzieje.... jajnik dalej mi dokucza i jeszcze brzuch zaczyna pobolewa hmmm czyżby @ miała wpaść wcześniej ? No nie wiem zobaczymy;-) a co tak cicho się zrobiło?

reklama
Witam sie:)

Iza
Jajniki bolą bo pracują:) za wczesnie na @!:)

Limonka
Testy pomagają:) ale nie zamawiaj bo może już jesteś w ciąży? ?;) jak test? Robilas?

Karola
Basenu zazdroszczę;) ja tylko na brodziku z Mlodym bo nie umiem pływać. . Czas sie nauczyć:)

Witam się porannie:)

Pogoda jest tak piękna, że aż szkoda w domu siedzieć:) Chyba się dzisiaj wybierzemy na jakieś rowery:)
Edytko, ja też pływać nie umiem:p Do basenu to ja wchodze pomoczyć się, a tak to jacuzzi oblegam;p

Iza, niech bolą, jeśli to dobry znak.. Może wkońcu to będzie ten szczęśłiwy, nieoczekiwany cykl:)

Limonka, Juguś, LUśka, tatik:****

Właśnie dziś podjełam decyzje o powrocie do szkoły, ale nie na studia tylko zrobie sobie technika farmacji w szkole policealnej.. Zawsze mi się to marzyło. Podniose kwalifikacje, a przy okazji będe miała szanse zmienić coś w swoim życiu na lepsze.. Mam niedaleko siebie w Jastrzębiu Zdroju taką możliwość, bo studia to dopiero w KAtowicach;p A mnie zależy tylko na trybie niestacjonarnym:) Trzymajcie kciuki&&&

Hej Kochane,
Mlody dal mi dzisiaj tak popalic, zaczynajac od pobudki o 4.30, ze ledwo zyje, to Chyba Jakies wczesne ADHD:baffled:
Edita - jak plecy, wszystko ok? Nie robilam dzisiaj testu, nawet nie mam, jutro kupie I zrobie albo we wt albo w sr, jesli sie nie pojawi. Ogolnie nie mam zadnych objawow ani na @ ani na ciaze.
Iza - tylko nie @! Ja to bardziej wierze w Wasze powodzenie I czekam na testowanie niz na swoje :laugh2:
Karola- super, ze trafilas na fajnego gina, tyle pozytywnej energii w Twoich wpisach, tak Trzymac! Ile trwa To studium? I kiedy mozesz zaczac? Tez planuje wyskoczyc z Mlodym na basen, troche jednak po ciazy nie czuje sie komfortowo, tzn. Wrocilam do wagi sprzed ciazy, ale zrobily mi sie straszne zylaki :baffled:
Mi moj K wbil ostatnio cwieka w glowe, chce zebysmy wyjechali za granice. Nie czuje tego I srednio chce mi sie zaczynac wszystko od nowa, eh....

wszystkiego najlepszego Kobietki z okazji naszego swieta :****

Hej :-)ja tylko na chwilę bo wracam do pracy.... Karola fajny pomysł z ta szkoła :tak: jeśli masz tylko możliwość to dla czego nie;-) Edytko a jak u Ciebie? Jak dni płodne? Nie zwracasz uwagi nadal?;-) Limonka a jak u Ciebie? U nas jest dziś śliczna pogoda aż chce się zyc:tak: co więcej cały dzień spędzam na świeżym powietrzu razem z mezulkiem :tak: tak ze super dzień a wieczorkiem zrobimy sobie grilla :-D milej niedzieli wam życzę i udanego dnia kobiet:tak:

Limonka
Jak się spóźnia to może to TO?:) trzymam kciuki z całych sił:)

Karola
Czyli nie jedna nie posiadam tej umiejętności? :) hehe .. to nie jest tak źle ze mną:)

Iza
Nie licze dni. Na pewno mam duzo sluzu, prawdopodobnie płodnego ale to tyle w temacie. Nawet nie prowokuję przytulanek. Jakaś przekorna się zrobilam. Chyba ta @ ostatnia bardziej na mnie wpłynęła niż myslalam albo potrzebuje resetu.. chyba stawiam na sex bez zabezpieczenia ale nie patrzę czy dni plodne czy nie. Skoro 6cykli dzialam w plodne i w ovu i nie zaszlam to teraz też sie pewnie nie uda ale mniejsze napięcie przed @ bedzie:)
Za Ciebie mocno trzymam kciuki;)

Piękna pogoda, idę na drugi spacer z Młodym:)

Edzia to dobrze ze sobie głowy nie zaprzatasz;-) taki luzik może zdziałać cuda:tak:i mocno wierze w pozytywne zakonczenie;-) a na mnie nie ma co liczyć skończy się jak zwykle:-D ale jakoś to po mnie splywa;-) chyba praca i wiosna tak na mnie działają hehe ale dobrze mi z tym:tak: aaaaa właśnie Limonka czy Ty dziś masz termin @ ??? I nie chwali się testem?;-) czekam na dobre wiesci

Iza
Ja teraz juz po prostu cieszę się na myśl o urlopie w czerwcu:) nie moge sie doczekać:) i jakoś tak w środku spasowalam.. juz nie mysle o tym non stop. Zobacze jak długo:) moze właśnie przez wiosnę która czuć tak blisko?:)
I wierzę w Twoje pozytywne podejście i szczęśliwe zakończenie;)

reklama
Do góry