Witam się i ja
Iza
Nie wiem kiedy będę mieć ovu Ten cykl troszkę odpuszczam. Szukałam ofert na wakacje, w pracy zawalona robotą, w przyszłym tygodniu powinno być lepiej, ale pod koniec. A owulacja może być za dwa dni albo i za tydzień jak ostatnio tak później. Nie wiem Na pewno mam śluz, jak zwykle dużo, ale nie przyglądam mu się Coś tam leci i tyle. jak przegapię ovu, a jest to bardzo prawdopodobne to trudno Mi z tym dobrze. Jakoś lepiej w tym cyklu czuję się nie myśląc o tym który mam dc, kiedy ovu i tak dalej. Myślę o wakacjach, u urodzinach siostry, o skończeniu sprawozdań i takie tam Potrzebuję takiego miesiąca. Nic na siłę
Za to nie mogę doczekać się kiedy miną dwa tygodnie i powiesz nam co tam umyśliłaś No i za dwa tygodnie będziesz testować
Limonka
Jedziemy na dwa tygodnie. My z gór, więc potrzebujemy się dojodowac. Szczególnie Młody niech wdycha No i czas spędzony razem - BEZCENNY
Ja testy ovu robiłam w zeszłym cyklu i jeszcze wcześniej, nie powiem, fajnie, bo wiesz kiedy masz owulację zwlaszcza przy nieregularnych cyklach Ale ja w sumie nie narzekam, bo z reguły mam ją z wahaniem co do max 4 dni (i to biorąc pod uwagę ostatni cykl, bo wcześniej miałam prawie cały czas w podobny dzień cyklu), więc na razie dałam spokój W kwietniu do nich wrócę
ONa
Jak nastrój?
Jugosława
Trzymam kciuki za Twój pęknięty pęcherzyk
Karola
Co tam u Ciebie? Humor lepszy troszkę?
Luśka
Porobiłaś już część badań? masz wyniki? A Twój mąż już po badaniu?
Kaśka
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u gina Oby Cię uspokoił i dał fachową pomoc
Aschlee
Gdzie jesteś??:-(
Mnie kręgosłup jakby mniej boli Wiec jest extra Myślałam, że dłużej mnie potrzyma...
Słoneczko świeci, ale zimno jest! Brrr....
edytko nie robilam badan bo chora bylam troche a maz ma zapisac sie nie dlugo ale chyba sie udalo dni plodne mi sie skonczyly a ja mam takie uplawy ze szok zazwyczaj mam takie przed okresem ale w mniejszej ilosci sa lekko biale troche kremowe ale czuje ze plywam