reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Tutaj też się wiyam:)

Natchnęło mnie na ciacho i coś tam probuje ukombinować... Tylko jest jeden problem. Jak ja będe tyle jeść to sie za chwile nie uniose. Musze się wziąć za sibie. Ejjj.. Wyglądam jak potwór... Chyba już tak ze dwa miesiące będzie jak nie moge sobie poradzić z trądzikiem.. Ciągle mam opsypaną brode i nie wiem już co mam robić. Wyglądam jakbym miała 15 lat... Za chwile nawet tapeta nie pomoże..

Limonka, to za wcześnie.. Też się już na tym przejechałam, bo za bardzo się napaliłam, że jak będe w ciązyy to może już wyjdzie.. Co prawda u mnie zawsze był negatyw bo nic innego nie mogło być, ale teraz to już nie ma opcji.. Nie am testów przed terminem@ i koniec kropka:)

Juguś, a nie mówiłam? Pęcherzyk pękł i pięknie.. Teraz już tylko będzie lepiej:)

Edzia, stres mam... Boje się ze coś może być nie tak, ale będzie ok:)

Matko, ale mi się ostatnio problemów nazbierało... Normalnie tak mi ten czas szybko leci, że szok. Nie mam czasu myśleć. Ani się obejrze, a tu za chwile ovu będzie;p

reklama
Hej dziewczyny właśnie wróciliśmy z pogrzebu mojej szefowej.... męczące to wszystko bylo:eek: i dziś odebrałam paczkę z testami;-) ho ho ale one malutkie:szok: dosłownie może mają 5 cm zrobiłam 1 z ciekawości i i juz mam słaba 2 kreskę wiec po ovu. Tempka tez skoczyła ;-) ale nie liczę na pozytywne zakonczenie;-) czekam na @ a jak tam u was? Bo nie nadrobie.... jest ktoś do testowania w nie długim czasie? ;-) pozdrawiam;-)

Dziewczyny, a co byście powiedziały na takie rozwiązanie:p
11044500_338617423003541_7648659829016649701_n.jpg

Ni ciekawego. Same problrmy mi się kumulują. Przynajmniej nie mam parcia na to czy dni płodne mi się zbliżają;p Mam lekkiego stresa przed jutrzejszą wizytą.. Nie bardzo wiem czego się spodziewać, ale mysle ze będzie dobrze:) A jak u Ciebie Iza? Jak tam realizacja twoich planów?;p

A co się dzieje? Jak możesz to się wygadaj może jakoś Ci doradzimy? No ale jeśli nie chcesz to nie mów. ... nie naciskam. Ale na pewno się wszystko po układa i wyjasni:tak: wizyta tez na pewno przyniesie dobre wiesci;-) u mnie hmmm plany po woli się układają po mojej mysli;-) tzn jakoś tak lepiej nam się układa teraz:-) w końcu realizujemy swoje marzenia powolutku;-) jeszcze do tego mało myślę o dziecku ... jak się uda to super ale jeśli nie to tez nie będzie zle;-) i tego się na razie trzymam;-)

Ejj, coś dziwnego zauważyłam... Dzisiaj miałam bardzo dużo śluzu kremowego, aż się zdziwiłam, teraz byłam w łazience i przy podcieraniu zauważyłam, że śluz wymieszany z krwią. Takie niewielkie iliści. Jeszce do tego od początku @ delikatnie kłują mnie jajniki. Myślałam, że to nic ważnego, że to ze względu na @, ale ja już jestem po... To jest mój 8 dc. Przepraszam za dokładność, ale nie podoba mi się to.. Zaczynam się bac...

A problemy to z moim tatusiem najwspanialszym mam.... Wczoraj mi dowalił, że roznosze ploty na jego temat po wsi.. Jak kiedyś nie wytrzymam to mu normalnie sprzedam strzała... Narazie mu powiedziałam, że narazie dla mnie nie istnieje, ale spłyneło to po nim. Gorzej ze mną... Musze się trzymać, bo znowu wyląduje u psychologa.. Przez niego miałam nawet konsultacje u psychiatry, bo mało brakowało a byłabym się nerwowo wykończyło... Życie...

ja was informuje ze mam wyniki :-(
FT4 15.28 12.0-22.0

TSH 3.5 mIU/l 0.27-4.20

PROLAKTYNA 574.9 ↑ uIU/ml 102-496
pojde jutro już do gina bo nie wytrzymam :sorry: ZALAMALAM SIE:-(

reklama
Ehhhh przykra sprawa:eek: nie wiem co Ci doradzić, olej go i nie zwracaj uwagi na to co mówi. Co do krwi hmmm nie wiem co to? Może pozostałości jeszcze po @ ? A może z ciekawości zrób test ovu? Może się przesunęła?

Do góry