reklama
Iza K 26
Fanka BB :)
Edzia eeeee tam ja się niczego nie spodziewam;-) tzn nie liczę w ogóle na pozytywny test hehe nawet nie mysle o tym ;-) choć powiem wam że ovu jak była wczoraj czy tam przed wczoraj to jakim cudem mnie dziś boli jajnik? Możliwe ze po ovu jeszcze może boleć? Cały dzień mnie w nim rwie... hmmm no nie wiem. A aaaaaaa właśnie Luska jak tam Twoje dni płodne??? Dobrze wykorzystane? ;-) no i super ze lodówka juz jest;-) Karola to na pewno nic zlego
Iza K 26
No to Luska super ze udane dni płodne hehe coś się z tego wykute jak jeszcze masz dobre przeczucie to ho ho;-) a u mnie super kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę i chyba przez to ze było bez nacisku typu ,,to dziś jest ten dzien" to właśnie chyba ovu ominęły hehe no trudno zdążą się hehe. A to nie interes to przyjemność ;-) ale nic nie powiem choć mnie korci żeby się pochwalic;-) ale za 2 tygodnie się pochwale
Limonka87
Witam wieczorowa pora
Karola, co dobrego upichcilas? Jesli chodzi o pryscze to u mnie tez zawsze na brodzie, przed @ to w ogole pole minowe, wiec Wiem jak sie czujesz. Kiedys czytalam jakis artykul o tym, ze miejsce pojawiania sie pryszczy moze miec zwiazek z nieprawidlowosciami, w tym przypadku (broda) z zoladkiem. Nie Wiem, czy to Prawda, czy Jakies hokus pokus. Jest troche O tym w necie. Moja ostatnia @ rowniez nalezala do ekstremlnych I wlasnie zakonczyla sie w 8 dc. Takze to pewnie Jakies pozostalosci. Jesli chodzi o tate, to wspolczuje, przykre to takie, czasem wsrod obcych ludzi znajdziemy wiecej wsparcia I zrozumienia niz w rodzinie...tez jestem za ograniczeniem kontaktu. Zminimalizowac ilosc spotkan, potem ograniczyc sie do imprez okazjonalnych a jak I to nie pomoze I nie da do myslenia to naprawde Szkoda nerwow...
Karola, co dobrego upichcilas? Jesli chodzi o pryscze to u mnie tez zawsze na brodzie, przed @ to w ogole pole minowe, wiec Wiem jak sie czujesz. Kiedys czytalam jakis artykul o tym, ze miejsce pojawiania sie pryszczy moze miec zwiazek z nieprawidlowosciami, w tym przypadku (broda) z zoladkiem. Nie Wiem, czy to Prawda, czy Jakies hokus pokus. Jest troche O tym w necie. Moja ostatnia @ rowniez nalezala do ekstremlnych I wlasnie zakonczyla sie w 8 dc. Takze to pewnie Jakies pozostalosci. Jesli chodzi o tate, to wspolczuje, przykre to takie, czasem wsrod obcych ludzi znajdziemy wiecej wsparcia I zrozumienia niz w rodzinie...tez jestem za ograniczeniem kontaktu. Zminimalizowac ilosc spotkan, potem ograniczyc sie do imprez okazjonalnych a jak I to nie pomoze I nie da do myslenia to naprawde Szkoda nerwow...
Limonka87
Jugoslawa - gratuluje peknietego jajeczka Rowniez sciskam kciuki za Ciebie.
Kasia - moja Endo mowi, ze najlepiej jak tsh jest ok. 2. Ale w sumie I tak miescisz sie w normie, leczysz tarczyce? Ja mialam pare miesiecy temu 15, wygla dalam jak trup Podwyzszona prolaktyna to na szczescie najlatwiejsza przyczyna do leczenia bezplodnosci, tak jak pisaly dziewczyny, leki wszystko unormuja.
Lusia- gratuluje udanego zakupu (zabrzmialam jak przedawca agd ) I kciuki zacisniete
Iza - tak tu wszystkich trzymasz w niepewnosci, ze 2 tyg to na bank nie wytrzymamy. Super, ze temperaturka wzrosla, teraz to tylko czekac, oby szybko zlecialo
Kasia - moja Endo mowi, ze najlepiej jak tsh jest ok. 2. Ale w sumie I tak miescisz sie w normie, leczysz tarczyce? Ja mialam pare miesiecy temu 15, wygla dalam jak trup Podwyzszona prolaktyna to na szczescie najlatwiejsza przyczyna do leczenia bezplodnosci, tak jak pisaly dziewczyny, leki wszystko unormuja.
Lusia- gratuluje udanego zakupu (zabrzmialam jak przedawca agd ) I kciuki zacisniete
Iza - tak tu wszystkich trzymasz w niepewnosci, ze 2 tyg to na bank nie wytrzymamy. Super, ze temperaturka wzrosla, teraz to tylko czekac, oby szybko zlecialo
Iza K 26
Limonka hehe no bo nie chce zapeszac żeby mój plan się powiódł a jak tam u Ciebie?
Limonka87
Edita na dlugo jedziecie na ten urlop? Fajnie, ze masz juz z glowy tego dentyste, ja zapisalam na ten tydz, jak bede u rodzicow, tutaj maja strasznie wygorowane stawki I moge zaoszczedzic na wizycie nawet do 50 zl. A jak przy zebach jestesmy to mojemu Miśkowi idzie gorna jedynka. Strasznie to przychodzi, w nocy budzi sie z zegarkiem w reku co pol godziny. Ja tez juz nie mam sily... a jak Twoj Maluszek?
reklama
Limonka87
Izus, tak jak wyzej... Ciezko mi strasznie, zwlaszcza, ze moj narzeczony pracuje po 15 godzin dziennie przez 7 dni w tyg... W ciagu roku to moze z 5 razy wstal do Mlodego, nawet nie wyobrazacie sobie jak bardzo Chcialabym pospac rano chociaz do 8.00, moze u rodzicow sie uda. Dobra, nie marudze juz, nikt nie powiedzial , ze bedzie latwo Jutro tez pracujesz? Jakies ciekawe plany na weekend?