reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Może to taka ekstremalna @ była.. Ale 8 dniowa? Taką to miałam jak pierwszy raz dostałam... A żeby było śmieszniej to pierwszą @ dostałam w dzień 13 urodzin. Fajnie mi trafiło:p

Kaśka, głowa do góry. Idź do gina i zobaczysz wszystko się ułoży:)

reklama
Karola
Ojcem się nie przejmuj. Najlepiej by bylo jakbys ograniczyla kontakt. Najlepiej do zera. Jak ja z matką. Mnie już nie rusza. .
A co do krwawienia.. moze to resztki @ albo szybciej ovu bedzie? Ponoc niektóre kobietki delikatnie plamią przy ovu.

Kaska
No prolaktyna wyższa. . Ale latwo ją zbijesz.. o TSH też ciut wysokie. Lekarz pomoże:) nie martw sie na zapas:)

Iza
Pogrzeby przykre;(
Fajnie że zajmujesz głowę czymś innym:)

Jugosława
Super:) gratuluję pękniętego pęcherzyka:) tylko czekac na efekt teraz:)

Ja po dentyscie.. nie było tak źle:)

Zrobiłam i negatyw. Co prawda dwie kreski, ale jedna bledsza od drugiej... Ale to niemożliwe żebym ja już po ovu była... Za wcześni eprzecież. Że niby kiedy? W 6-7 dniu? Eeeee, niemożliwe...

Edzia to dobrze ze nie było aż tak źle u dentysty za to ząbki będziesz mieć wycacane :-) Karola może w ten sposób właśnie organizm się przygotowuje do ovu? A może faktycznie pozostałości po @ ? No nie wiem.... w każdym razie na pewno to nic strasznego

reklama
Do góry