reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

reklama
U mnie prolaktyna kosztuje 26 zl a z obciazeniem tyle samo czyli kosztowalo by mnie 26x2 =52 i jeszcze tsh 16 no to lacznie 68 czyli chyba warto zrobić . będzie za jednym kluciem...

Hej :-) jestem padnieta ehhhh. Jak tam u was dziewczynki? Jak humorki? Jakieś nowe wieści? ;-) u mnie nic nowego tempka dalej niska ale dziś mnie jajnik pobolewa no ale kurcze w sumie nie wiem co ze mną bo jakoś nie mysle o staraniach. Hmmmmm no nie wiem sama jakoś tak głowa opuściła :sorry: no cóż co będzie to bedzie;-)

Iza
Mnie coś strzelilo w kręgosłupie ale poza tym oki:)
Jak tempka niska to jednak jestes przed ovu:) ;) i dobrze że tak o tym nie myślisz:) ja w piątek na wygibasy z dziewczynami idę, zrelaksuje się trochę; )

Edzia byle by Ci kręgosłup odpuścił do piątku. ...to coś poważnego? Bardzo Cię boli?:baffled: no ja nie mysle o zachodzeniu w ciążę jakoś nie wiem może temu że cel nowy sobie postawialam;-) hehe a ja jak się uprę to lepiej z drogi schodzić hehe:-D

Nie jest źle. . Tak między łopatkami mi strzeliło, że przy ruszaniu szyją, głową boli i muszę operowac całym ciałem. A w piatek nawet jak nie przejdzie to wygibasy pomogą:)
A TY to tak podjudzasz moją ciekawość, że szok! Coś Ty tam umyslila, co?;)

Edzia nie powiem na razie bo nie chce zapeszac;-) 2 tygodnie i wam się pochwałę jak mi wyjdzie:tak: to dobrze ze Cię nie boli aż tak bardzo. Może jakaś gorąca kąpiel i odpuści całkowicie :tak:

Kąpiel nie wiem, ale wygibasy na pewno pomogą:) nagorzej jak mięśnie zastane a jak się ruszam to jakby lepiej.. e tam, SKS (Starość, Ku..a, Starość) :) To czekam 2tyg na rozwiązanie zagadki:)

reklama
Kasia, co za rozbieznosc cen, ja za samo tsh place u siebie dwa razy tyle co Ty :( warto wziac sobie cos do poczytania, czeka sie godzine po obciazeniu na ponowne pobranie.

Karola - tez mialam przejscia z kurierem ostatnio, do mnie to nawet nie zadzwonil, zostawil tylko kartke, ze paczka do odebrania 2 dzielnice dalej. :crazy:

Edita - badanie zlecila mi endokrynolog, miala mi sie cera poprawic po tabletkach, nie wspomniala tylko, ze latwo zachodzi sie w ciaze po nich:laugh2: Oprocz tradziku nic specjalnie nie budzilo moich zastrzezen. Zainspirowalas mnie do tego wyjazdu, od wczoraj ciagle o tym mowie I namawiam K. Łeba powiadasz? Moi rodzice mieszkaja pare km od Łeby :) Ja czuje sie podobnie jak Ty, zycze szybkiego powrotu do formy. Wczoraj zmotywowalam sie do cwiczen. Chodakowska, mowi w swoim filmiku, ze kto da rade, moze sobie dluzej pomachac noga,. Mysle sobie, ja nie dam rady??? Dzisiaj nie moglam chodzic:-D

Do góry