reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Ja nie mierzyłam ogólnie,ale wiem co u mnie oznacza 36,6,ze za dwa dni bedzie 36,4 i okres...aj szkoda słów...nigdy już nie będę mamą...nigdy.
szlak mnie trafia po prostu juz mam dość wszystkiego...

Oj, Kochama, po prostu gorszy dzień masz:-( oczywiście, że będziesz mama! To jasne jak słońce w ciepły letni dzień! Jedyne czego nie wiadomo to czy teraz czy w następnym cyklu! powtarzaj sobie: TO TYLKO KWESTIA CZASU! Może tez wybierz się ze swoim na jakiś weekend? nawet gdzieś niedaleko, ale żeby zmienić otoczenie i klimat?

reklama
Witam się i ja,
Ale mnie kurier wkurzył, no normalnie co za idiota to mało powiedziane. Mam paczke do wysłania i miał po nią przyjechac. Pretensje ma do mnie ze nie moze odebrać paczki, a co ja za tomoge ze nie odbieram telefonu bo spie po nocce... Jeszcze bezczelnie mnie straszy ze paczki nie odbierze. To przepraszam bardzo ale to ja jestem dla niego czy on jest dla mnie. No normalnie aż mi ciśnienie podskoczyło.

Ona, Edyta ma racje. Może powinniście sobie jakieś zastępstwo zorganizować na chociaż, dwa, trzy dni i pojechać nie daleko, żeby troche odpocząć. Widać, że u ciebie to jest typowe zmęczenie materiału. A mamą napewno będziesz, jak nie teraz to troche później.. A co ja mam powiedzieć, jak też żadnych efektów nie ma? Będzie dobrze, jesteś fajną dziewczyną, tylko potrzebujesz zregenerować siły:)

Edytka, tak to jest z tymi facetami, że sami nie wiedzą czego chcą.. Wybierz jakąś oferte i postaw męża przed faktem dokonanym;p

Izka, pracuj dzielnie, żebyś osiągnęła swój cel:) Trzymam kciuki&&&

Dziewczyny:***

Co do teściowej to ja w sumie nie moge nic powiedzieć, bo ja mam teściową idealną. Jak to mówią 100 metrów od domu, 2 metry pod ziemią (żarcik głupi). A tak na poważnie to nawet nie zdążyłam jej poznać, bo niestety zmarła na raka piersi, kiedy mój miał 17 lat.

dzień doberek :-)
dziś popisze sobie tu :-D zapomniałam ze jest tez ten watek :-)
pogoda u mnie dziś taka ze raz słoneczko siweci za chwile grad + snieg pada... :szok::rofl2:
wkoncu się zebrałam i jutro ide na tsh i prolaktynę i takie to do was pytanie mam czy zrobić ta prolaktynę sama czy lepiej z obciazeniem ( tabletka) glowny powod u mnie taki ze chyba rozlegulowaly mi się cykle albo ja przewrazliwiona już jestem i chyba coraz skape @ mi się robia.nie wiem :confused2:. razem z plamieniami mam rowne 5dni ....:sorry:a do gina dopiero mogę isc za tydz bo po co mam isc w tyg jak jeszcze mam @ . pojde i jakies wyniki będę już miećdla niego no nie ?:tak:

Oj dziewczyny my i wolne...święta dopiero i to człowiek nie odpocznie bo w święta to człowiek bardziej zmęczony niż normalnie:)
Tak czuje ,ze dopada mnie zmeczenie...bo nic nie wychodzi...

Edyta a Ty szukasz wakacji w Polsce czy za granicą?Na Węgrach jest pięknie:) wody termalne itd:)

W Polsce;) Kołobrzeg, Miedzyzdroje..zebye było bliżej te 100km:) ale coś czuję że na Łebie się skonczy i tym samym miejscu co ostatnio. . Bo choć dalej to pewny nocleg i to z full wypas śniadaniem:)
Ona, ale tak nie mozna długo ciągnąć:( organizm musi się zregenerować. . Może pomyśl o zamknięciu biznesu na weekend? ?

Karola
Kurierzy tacy są. . Bo znerwicowani, wiecznie w pośpiechu.

Kaska
Prolaktyny nie robilam jeszcze, ale jak czytam na necie to wydaje mi się że do mnie nie pasuja objawy-no może bolesne ()() ale to też nie zawsze więc na razie się nie przejmuje.. na razie:) może popytaj w lab jak mozna zrobic?

reklama
dzień doberek :-)
dziś popisze sobie tu :-D zapomniałam ze jest tez ten watek :-)
pogoda u mnie dziś taka ze raz słoneczko siweci za chwile grad + snieg pada... :szok::rofl2:
wkoncu się zebrałam i jutro ide na tsh i prolaktynę i takie to do was pytanie mam czy zrobić ta prolaktynę sama czy lepiej z obciazeniem ( tabletka) glowny powod u mnie taki ze chyba rozlegulowaly mi się cykle albo ja przewrazliwiona już jestem i chyba coraz skape @ mi się robia.nie wiem :confused2:. razem z plamieniami mam rowne 5dni ....:sorry:a do gina dopiero mogę isc za tydz bo po co mam isc w tyg jak jeszcze mam @ . pojde i jakies wyniki będę już miećdla niego no nie ?:tak:
Ja mialam problemy z prolaktyna, robilam od razu z obciazeniem. Bralam Dostinex Chyba z miesiac I Zaraz bylam w ciaze;) takze warto sprawdzic. Niektorym wychodzi podstawowa w normie a dopiero z obciazeniem stwierdzila sie podwyzszona prolaktyne. Moze zapytac lekarza, jest to dosc drogie badanie, z 2 lata temu placilam ok. 100 zl. Pozdrawiam :)

Do góry