reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Jugosława
Mądrze prawisz:) W sumie 3,5 lata czy 4 z hakiem to już bez różnicy..byleby tylko mój mózg to przyjął do świadomości:)
A ja słowami Twojego męża powiem: dzisiaj przestałam znaczyć teren :)-D), więc i ochota jest - jak u Ciebie. Bo bez presji dni płodnych, czysty sport:)
Tez mam nadzieję, że wszystkie zaciążymy niebawem..ale będzie radość:)

Ja myślę o weekendzie nad morzem, żeby do-jodować dziecko i siebie przy okazji też (mąż jako bonus też). Ale ciężko z terminem u nas. Jak mi pasuje to mojemu nie bo jakiś wyjazd w pracy ma albo spotkanie, jak mu pasuje to ja mam sprawozdania albo koleżanka co mnie zastępuje ma urlop. Ech, ale może się uda... Akurat byłoby przed terminem @ to może nie będę tak o niej myśleć:tak:

reklama
Kurcze posty mi się nie dodaja:dry: wrrrr. No i nie pamiętam co miałam napisać. ... ehhhh no Edzia fajny pomysł z tym morzem:tak: musicie się jakoś zgrać :tak: Jogusia właśnie powiedz nam coś więcej o sobie ;-) bo my ciekawski baby jestesmy:-D

Juguś, to by chyba było spełnienie marzeń każdej z nas:)
Ale się rozmarzylam... Ale po kolei.. NIc nie dzieje się od razu.. Jak narazie to forum zaczyna się składać z weteranek, bo praktycznie kazda ma więcej jak 5cs;p
Tak na poprawe humoru zobaczcie co dzis rano pojawiło się na moim oknie, dodam tylko, że jeszcze niedawno to była tylko cebula:)Zobacz załącznik 673520

Załączniki

• SAM_1010.jpg
    SAM_1010.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 57
Iza, dla nas nad morze to wyprawa bo prawie 500km mamy do najbliższej nam miejscowości:) a z dwuipółlatkiem... hm....:confused: Ale damy radę, byleby tylko nam pasowało...
A jak u Ciebie po przemeblowaniu? Jaki efekt?:-D

Juguś, to by chyba było spełnienie marzeń każdej z nas:)
Ale się rozmarzylam... Ale po kolei.. NIc nie dzieje się od razu.. Jak narazie to forum zaczyna się składać z weteranek, bo praktycznie kazda ma więcej jak 5cs;p
Tak na poprawe humoru zobaczcie co dzis rano pojawiło się na moim oknie, dodam tylko, że jeszcze niedawno to była tylko cebula:)Zobacz załącznik 673520

Karola, jaki piękny!
OBY TO BYŁ DOBRY ZNAK! Taki pozytywny omen:):tak:

To jest amarylis i w zeszłym roku kupiłam go sobie w biedronce;p moja mama i babcia tez sobie wtedy kupiły, ale tylko mi w tym roku tak pięknie zakwitł.. Tak się z tego cieszę ze szok:)

Rozumiem Edzia ze kawał drogi wiem bo jak mieszkalam w PL to prawie 70 km mieliśmy nad morze. Ale jak wam będzie tylko pasowało to jedzcie i nie zastanawiajcie się nawet:tak: u mnie przemeblowanie jest ok nawet tylko na wiosnę remont gruntowny nas czeka:tak: malowanie itd.

Karola
Tym bardziej dobry znak:):-D

Iza
Rozumiem, że 700km? My tez jakbyśmy chcieli do Władysławowa czy Gdańska to też tak 650km, dlatego Międzyzdroje na celowniku bo bliżej:) I oczywiście jak nam będzie pasować to szybko nas pakuję!:tak::cool:

reklama
Do góry