reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Iza
Ty nie musisz liczyć:) Ja liczę za Ciebie na tak II grube krechy u Ciebie na teście ciążowym:):-D:happy2:
I za każdą z nas:):tak:

reklama
Edzia no dziękuję ;-) ale teraz czas poczekać z 2 tygodnie;-) co będzie to się okaże :tak: jestem ciekawa która na tym forum się pochwali 1 pozytywnym testem:-D

Wygląda Iza, że pierwsza ONA:) Zaraz później Limonka:):tak:
fajnie jakbyśmy tak po kolei miały II kreski...
Marzenia:-)

Właśnie!
Wystarczałoby mieć ovu, wiedzieć kiedy i przytulanko i od razu ciąża:)
:-D:tak::-p:happy2::blink:

A tak........
Czekamy:-D

Dokładnie Edzia to by było cudowne hehe no ale trzeba czekać i mieć malutka nadzieję :tak: i działać. Że też nie możemy być płodne tak jak faceci 24 na dobę a nie 24h w miesiącu. ..:dry:

Dokładnie Edzia to by było cudowne hehe no ale trzeba czekać i mieć malutka nadzieję :tak: i działać. Że też nie możemy być płodne tak jak faceci 24 na dobę a nie 24h w miesiącu. ..:dry:

O! Właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:Polać Ci za ta jakże mądrą myśl!!!!!!!!!!!!:-D
Ale dodam od siebie, że jak już nie chciałabym mieć 3 dziecka to.... żyłabym w nieustającym strachu, że zaciążę! hehehe! To trzeba by było jakoś później to odkręcić na bycie niepłodnym 24ha na dobę:) Bez brania tabsów:):-D

No tak i tu masz rację bo w takim tempie to później mogłoby się rodzić 2 do roku :-D ale jak by się ludność na świecie zwiększyła hahaha:-D dobrze ze za marzenia nie dają żadnych kar bo bym już poszła dawno w dyby albo lepiej haha spalenie na stosie :-D

Jakie dyby:) :tak:Co najwyżej kobitki co nie chciały mieć dzieci to z lekka by Cię poturbowały:cool2::-D
A ja ostatnio rozmawiałam z kolega z pracy o tym jak mądrze zainwestowałabym pieniądze z LOTTO gdybym wygrała:-D I tłumaczyłam mu, że nie chcę 20mln tylko tak do 5 max:) Żeby nie zwariować i opowiadam mu co bym z tym zrobiła, on też - tacy zadowoleni z siebie:tak: A on do mnie: no ale trzeba jeszcze wygrać. A ja do niego: Ba, trzeba jeszcze GRAĆ! bo nie pamiętam kiedy ostatnio puszczałam lotka:rofl2::cool: Ale miał ubaw ze mnie:)
Tak sobie jednak przypominam, że mąż gra. Czyli jakby ja też, w końcu jego połowa jest moja:-D

reklama
aschlee: eh :( Kiedyś w końcu limit porażek się skończy...musi! Bo jak nie to ja już coś wymyślę! W końcu musi zaskoczyć i wszystkie dostaniemy to czego tak mocno pragniemy...im częściej to sobie powtarzam tym mi jakoś lżej ;)

edita: mąż to się mnie zawsze pyta czy już przestałam znaczyć teren i wtedy wie, że za chwilę będa dni płodne ;) Nam to się tak zrobiło, że bardziej mamy ochotę na boboseks w czasie mojej @ i pod koniec cyklu, tak jakby organizm sam się buntował przed tymi dniami płodnymi...może ma już dosyć :| Zrozumiałe, że jakoś to w tobie siedzi, że chciałaś mieć te 3 lata różnicy, myślałaś o tym, więc może cię to jakoś dręczyć. Z drugiej strony pomyśl sobie, że tak w zasadzie nie liczy sie różnica, bo dzieci i tak się dogadają, a im starsze będzie to pierwsze tym więcej ci pomoże :p hahaha wiem jak to brzmi, ale to istotne :D

Ja liczę na to, że pierwszy powiew wiosny przyniesie wysyp ładnych kreseczek na testach ciążowych :D
I przez to, że większość z nas nie chce rodzić zimą to wszystkie wtedy urodzimy :D:D
Mnie pasuje taki plan :D

Do góry