reklama
Iza K 26
Fanka BB :)
Edzia no dziękuję ;-) ale teraz czas poczekać z 2 tygodnie;-) co będzie to się okaże jestem ciekawa która na tym forum się pochwali 1 pozytywnym testem
Iza K 26
Jak by tak było to nic tylko czekać na datę i rach ciach 2 krechy każda ma z kolejnością dat ależ by to było piękne
Iza K 26
Dokładnie Edzia to by było cudowne hehe no ale trzeba czekać i mieć malutka nadzieję i działać. Że też nie możemy być płodne tak jak faceci 24 na dobę a nie 24h w miesiącu. ..
Dokładnie Edzia to by było cudowne hehe no ale trzeba czekać i mieć malutka nadzieję i działać. Że też nie możemy być płodne tak jak faceci 24 na dobę a nie 24h w miesiącu. ..
O! Właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Polać Ci za ta jakże mądrą myśl!!!!!!!!!!!!
Ale dodam od siebie, że jak już nie chciałabym mieć 3 dziecka to.... żyłabym w nieustającym strachu, że zaciążę! hehehe! To trzeba by było jakoś później to odkręcić na bycie niepłodnym 24ha na dobę Bez brania tabsów
Iza K 26
No tak i tu masz rację bo w takim tempie to później mogłoby się rodzić 2 do roku ale jak by się ludność na świecie zwiększyła hahaha dobrze ze za marzenia nie dają żadnych kar bo bym już poszła dawno w dyby albo lepiej haha spalenie na stosie
Jakie dyby Co najwyżej kobitki co nie chciały mieć dzieci to z lekka by Cię poturbowały
A ja ostatnio rozmawiałam z kolega z pracy o tym jak mądrze zainwestowałabym pieniądze z LOTTO gdybym wygrała I tłumaczyłam mu, że nie chcę 20mln tylko tak do 5 max Żeby nie zwariować i opowiadam mu co bym z tym zrobiła, on też - tacy zadowoleni z siebie A on do mnie: no ale trzeba jeszcze wygrać. A ja do niego: Ba, trzeba jeszcze GRAĆ! bo nie pamiętam kiedy ostatnio puszczałam lotka Ale miał ubaw ze mnie
Tak sobie jednak przypominam, że mąż gra. Czyli jakby ja też, w końcu jego połowa jest moja
A ja ostatnio rozmawiałam z kolega z pracy o tym jak mądrze zainwestowałabym pieniądze z LOTTO gdybym wygrała I tłumaczyłam mu, że nie chcę 20mln tylko tak do 5 max Żeby nie zwariować i opowiadam mu co bym z tym zrobiła, on też - tacy zadowoleni z siebie A on do mnie: no ale trzeba jeszcze wygrać. A ja do niego: Ba, trzeba jeszcze GRAĆ! bo nie pamiętam kiedy ostatnio puszczałam lotka Ale miał ubaw ze mnie
Tak sobie jednak przypominam, że mąż gra. Czyli jakby ja też, w końcu jego połowa jest moja
reklama
Jugosława
aschlee: eh Kiedyś w końcu limit porażek się skończy...musi! Bo jak nie to ja już coś wymyślę! W końcu musi zaskoczyć i wszystkie dostaniemy to czego tak mocno pragniemy...im częściej to sobie powtarzam tym mi jakoś lżej
edita: mąż to się mnie zawsze pyta czy już przestałam znaczyć teren i wtedy wie, że za chwilę będa dni płodne Nam to się tak zrobiło, że bardziej mamy ochotę na boboseks w czasie mojej @ i pod koniec cyklu, tak jakby organizm sam się buntował przed tymi dniami płodnymi...może ma już dosyć :| Zrozumiałe, że jakoś to w tobie siedzi, że chciałaś mieć te 3 lata różnicy, myślałaś o tym, więc może cię to jakoś dręczyć. Z drugiej strony pomyśl sobie, że tak w zasadzie nie liczy sie różnica, bo dzieci i tak się dogadają, a im starsze będzie to pierwsze tym więcej ci pomoże hahaha wiem jak to brzmi, ale to istotne
Ja liczę na to, że pierwszy powiew wiosny przyniesie wysyp ładnych kreseczek na testach ciążowych
I przez to, że większość z nas nie chce rodzić zimą to wszystkie wtedy urodzimy
Mnie pasuje taki plan
edita: mąż to się mnie zawsze pyta czy już przestałam znaczyć teren i wtedy wie, że za chwilę będa dni płodne Nam to się tak zrobiło, że bardziej mamy ochotę na boboseks w czasie mojej @ i pod koniec cyklu, tak jakby organizm sam się buntował przed tymi dniami płodnymi...może ma już dosyć :| Zrozumiałe, że jakoś to w tobie siedzi, że chciałaś mieć te 3 lata różnicy, myślałaś o tym, więc może cię to jakoś dręczyć. Z drugiej strony pomyśl sobie, że tak w zasadzie nie liczy sie różnica, bo dzieci i tak się dogadają, a im starsze będzie to pierwsze tym więcej ci pomoże hahaha wiem jak to brzmi, ale to istotne
Ja liczę na to, że pierwszy powiew wiosny przyniesie wysyp ładnych kreseczek na testach ciążowych
I przez to, że większość z nas nie chce rodzić zimą to wszystkie wtedy urodzimy
Mnie pasuje taki plan