reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

Tatik oczywiście ze Cię chcemy :tak: Edzia dzięki ;-) jeszcze tylko poszukam terminów nowych dziewczyn i zmienię. No właśnie co z Oda i Martaha..... zapytam na zamkniętym ich.;-)

reklama
WItam się i tutaj:)
Witaj Limonka, naprawde się ciesze, ze dołączyłaś. 5cs mówisz? Mój 7, ale ja dopiero o pierwsze maleństwo walcze.

Jugosława, wczoraj się tak pięknie zapowiadało, a dzisiaj leje:( Ale racja, że jak dni dłuższe to i chęci do działania większe:)

Tatik, teraz to już zaskoczysz, ja to wiem:) I będziesz nas odwiedzać potem jako przyszła mamusia:)

Dziewczyny :***

Dziewczyny a ja tez Was tu troche podczytuje mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko? :*:* i trzymam kciuki za wszystkie staraczki jesienno- wiosenne:-)

reklama
Miętówka, my tu zapraszamy każdą, która chce z nami pisać:) Witaj:) :tak:

Karola
Ja tak jak pisałam jestem zmęczona staraniami. Może jak będą się zbliżały TE dni to znowu zacznę walczyć i się przytulać na potęgę, ale na tą chwilę po prostu odechciało mi się sexu na zawołanie. Bo dzisiaj trzeba. trudno, Skoro 6cykli tak nie wyszło, to po prostu będziemy się kochać bez zabezpieczeń:) :tak: Jak się nie uda, to termin porodu przeskoczy na 2016 rok, też OKI:):-) Nic na siłę:)

Luśka
Oby to było TO!:tak:

Iza
Ty jesteś naszą Xena:) Tylko brać z Ciebie przykład:tak:
Jak nam wkleisz tu niedługo fotkę z II kreskami z testu ciążowego to chyba zapłaczę się ze szczęścia, taka będę szczęsliwa!!!!!!!!!!!:-)

Do góry