godzbal
Fanka BB :)
Między mną i siostra jest 10 lat różnicy dogadujemy się ale ja nigdy nie chciałam takiej dużej. U mnie między najstarsza córka i synem jest 5 lat i też by mogło być jeszcze rok mniej chociaż dla mnie było wygodnie. Między synem a młodsza córka mam 3 lata i tu jest super różnica
Pomiędzy mną a bratem jest 9 lat, siostrą 7... po skończeniu przeze mnie liceum zaczęliśmy się dogadywać wcześniej byłam dla nich jak wrzód na dupie na pewno bym nie chciała takiej dużej różnicy wieku między moimi dziećmi.
Między mną a siostrami jest po 6 lat,jedna starsza,druga młodsza. Mam nadzieję,że u nas się uda jak najszybciej.
Macie jakieś marzenia dotyczące płci?
Przy córce od razu byłam pewna,że dziewczynka i to się potwierdziło. Teraz marzy mi się chlopiec oczywiście będę tak samo szczesliwa jak będzie dziewczynka,ale jestem ciekawa jak jest z chłopcem.
Ja bym chciała drugiego syna! A już marzeniem byłyby bliźniaki ale wtedy niech będzie syn i córka
u mnie miała wyjść dziewczynka, jest chłopiecMnie bolaly piersi i urosly, mialam duuuzy apetyt, latalam siku co chwile i czulam bol brzucha jak na okres ktory nie przychodzil. Ale ja szybko czulam ze chyba jestem w ciazy bo czulam sie inaczej, taka jakby pelna na dole. Nie wiem czemu ale tak po prostu czulam. I moj maz tez mowil ze bedzie jak nic. No i bylo Potem doszly okropne wymioty calodniowe i sennosc.
my chcielismy 3 lata roznicy, potem nie bardzo byl odpowiedni czas, zaczelismy sie starac, pozniej znowu przerwalismy przez moje problemy zdrowotne i teraz na nowo zaczynamy. Corka ma 4,5 roku.
A swoja droga sprawdzil Wam sie chinski kalendarz plci ? Mi tak. Kolezance rowniez.
u mnie pierwszym objawem (o którym nie wiedziałam było plamienie implantacyjne), drugim - opierdzieliłam mojego męża, że nie kupił mi kawy na stacji benzynowej a z takich ogólnych, to nabrzmiałe, bolesne z żyłkami piersi. Nigdy nie miałam takich na okres.Ja testów nie lubię robić,bo boję się co zobaczę
Jednak mam nadzieję,że w tym cyklu się udało,tak bardzo bym chciała
Co do testów, to ja robiłam w pierwszej ciąży tylko pink. Nie zawiódł mnie w postaci kreski testowej itp.