reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Dziewczyny czy mój mózg płata mi figle czy tam jest cień cienia ??? 10 dpo nie mogłam wytrzymać bo mnie piersi i jajniki cały czas kłują i dziś jakoś dziwnie ciągnie w podbrzuszu...

Ja widzę delikatną kreskę :)

Wiecie .. dziś dopadły mnie jakieś wątpliwości 😞 od wczoraj wieczora aż popłakiwałam po kątach 🙁 Czy wszystko będzie dobrze .. ta beta taka malutka , czy urośnie .. jutro mam znowu krew .. strasznie się boje 😭 wieczorem po całym dniu tak strasznie zaczął boleć mnie odcinek lędźwiowy że aż musiałam się położyć , na jedzenie patrzeć nie mogę .. czuje się okropnie 😞

Niestety, teraz burza hormonów w Tobie działać będzie. Na pewno wszystko będzie dobrze :*

Ja się też witam,mam w tym roku 29lat, w październiku zeszłego roku urodziłam pierwsze dzieciątko zdrowy chłopiec z nami. Fajnie byłoby tak maj czerwiec może ciut później żeby udało się z drugim. Nie chce dużej różnicy mąż też, karmie KP i mm więc szansa jest a rodziłam SN.

Witaj! Trzymamy kciuki :)

wow, pierwszy raz widzę takie cudo.

Ja widzę delikatną kreskę :)

Niestety, teraz burza hormonów w Tobie działać będzie. Na pewno wszystko będzie dobrze :*

Witaj! Trzymamy kciuki :)

wow, pierwszy raz widzę takie cudo.
Dzięki ale ja to tak na spokojnie może się uda w połowie roku bynajmniej jak mały miał by pół roku już by nawet było ok, ale czas pokaże.

Dzięki 😁Nie będę dziś dała rady zasnąć.... oby ten 14 cykl był tym szczęśliwym...
Trzymam kciuki ✌️

Wiecie, nie pamiętam już jak było w poprzednich ciążach, ale teraz jestem permanentnie zła, wszystko mnie wkurza, najbardziej mąż 😎. Przeszkadza mi hałas i zapachy czuję tak intensywnie jak bym była psem tropiącym 🤦‍♀️. Aż strach pomyśleć co będzie dalej 🤣

Są tutaj też dziewczyny na clo. Możecie Mi napisać czy macie jakieś skutki uboczne? Bo Ja to mam chyba wszystkie możliwe(próczwymiotów). W dwóch cyklach poprzednich czyli tej z którego mam synka i ze straty też się tak źle czułam. Masakra[emoji3061][emoji3061][emoji3061]

Są tutaj też dziewczyny na clo. Możecie Mi napisać czy macie jakieś skutki uboczne? Bo Ja to mam chyba wszystkie możliwe(próczwymiotów). W dwóch cyklach poprzednich czyli tej z którego mam synka i ze straty też się tak źle czułam. Masakra[emoji3061][emoji3061][emoji3061]
Ja bralam clo przy drugim synku i jedyne co mialam to w ch.. okropny bol jajnikow przy owulacji.. nie mialam nic innego takiego wartego uwagi.

A za kazdym razem jak bralas wczesniej clo to mialas takie objawy ???

reklama
Tak też się właśnie tak czułam. Dzisiaj jest już w sumie lepiej. Właśnie próbuje się do gina na monitoring dodzwonić.
Ja bralam clo przy drugim synku i jedyne co mialam to w ch.. okropny bol jajnikow przy owulacji.. nie mialam nic innego takiego wartego uwagi.

A za kazdym razem jak bralas wczesniej clo to mialas takie objawy ???

Do góry