reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Ja też.
Mam już dzisiejszy wynik, w sobotę było 123 a dziś 300 [emoji846]
Super, rewelacyjnie urosła :) ja mój wynik będę mieć jutro rano ! ale strasznie się denerwuje !! Ciągle odczuwam ból w dole pleców i czasami takie rozpieranie w podbrzuszu i te piersi ... takie tkliwe .. Chociaż w sobie dziś ogólnie czuje się lepiej , coś troszkę zjadłam ale i tak w południe musiałam się położyć bo oczy mi się zamykały ..

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji7][emoji3059]
Trzymam mocno kciuki za wszytskie byście szybko ujrzały wymarzone dwie kreseczki [emoji846]

Ja dziś dzwoniłam do lekarza, mówiłam że w piątek test wyszedł pozytywny i że w sobotę zaczęłam 4 tydzień więc kiedy najlepiej by było umówić się na wizytę. Zaskoczył mnie bo najpierw chciał we czwartek ale zapytałam czy nie za szybko to powiedział że we wtorek za tydzień. To będzie 5+3 więc nie wiem czy już będzie serduszko.

Do góry