reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama

Załączniki

• 33119B27-44D2-4AB8-A4C1-7EECA3F2AA2B.jpeg
    33119B27-44D2-4AB8-A4C1-7EECA3F2AA2B.jpeg
    60,1 KB · Wyświetleń: 53
Ja robiłam pierwszy test w 10dpo i nie z porannego moczu tylko koło 15 lub 16 i było cień cienia cienia. W 11dpo zrobiłam z porannego moczu i było widać już bez wątpienia kreskę chociaż dalej ona była słaba ale nie było trzeba się już doszukiwać, jeszcze tego samego dnia po pracy robiłam i wyszedł ciut mocniej niż z porannego moczu [emoji846]
Chciałabym żeby było jak u ciebie. Ja okres miałam 7 stycznia a owulacje 14 wiec dziś 10dpo . W którym dniu po owu u ciebie wyszedł ten cień ?

Ja sama wiem , że wyłapałam mój stan na samym początku .. ale mam takie głupie myśli że może coś jest nie tak , że będzie źle .. za chwile znowu że co ma być źle ? Przecież wszystko będzie dobrze .. niepotrzebnie się naczytałam głupot 😒 Przeraża mnie mój wiek ... ale przecież ludzie dookoła w tym wielu mają zdrowe dzieci po 10 , 11 latach od pierwszej ciąży .. to dlaczego tutaj miało by być inaczej ? Chował się z łzami na końcu nosa po kątach aby córka nie widziała 🙁 Ona tez mam ciężki etap w życiu .. ta zdalna edukacja i brak rówieśników daje jej mocno w kość ..
Dla dzieciaków w wieku szkolnym obecny czas jest straszny,mam nadzieję,że w końcu otworzą szkoły. Strach myśleć jak na dzieci wpłynie brak szkoły-zdalna to nie to samo.
Kochana po badaniach krwi wszystkiego się dowiesz. Niestety ciężko mi prawić morały i mówić,że przecież co ma być to będzie,bo sama nakręcam się strasznie. Mimo,że podświadomie wiem,że mam niewielki wpływ na niektóre rzeczy. Trzymam mocno kciuki!

A to dlatego w tym okienku co w normalnych testach wpuszcza się mocz u Ciebie jest czerwone bo to krew. A tak mnie zastanawiało o co chodzi że masz czerwoną kropkę tam [emoji28] nawet nie miałam pojęcia o takich testach
Tak ja tez je dopiero niedawno znalazłam bo biegałam na betę jak szalona bo brałam duphaston i musiałam być pewna ze nie jestem żeby go odstawić. W tym cyklu po raz pierwszy skorzystałam z żelu Fertilsafe - może pomogło ?? Mimo słabego wyniku AMH, FSH wyszło prawidłowe i inhibina B tez czyli nie jest tak zle...

Ja robiłam pierwszy test w 10dpo i nie z porannego moczu tylko koło 15 lub 16 i było cień cienia cienia. W 11dpo zrobiłam z porannego moczu i było widać już bez wątpienia kreskę chociaż dalej ona była słaba ale nie było trzeba się już doszukiwać, jeszcze tego samego dnia po pracy robiłam i wyszedł ciut mocniej niż z porannego moczu [emoji846]
A jaka miałaś czułość testu 10?

reklama
Do góry