Werani
Zaangażowana w BB
Gratuluję!Powtórzyłam test. Z miesiączki dziś koniec 5 tygodnia (4+6).Krecha nie pozostawia wątpliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!Powtórzyłam test. Z miesiączki dziś koniec 5 tygodnia (4+6).Krecha nie pozostawia wątpliwości
Towarzyszy Ci dużo emocji, niepewność jest najgorsza i pogłębia negatywne myśli. Ale wierzę,że będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki by wyszło poszlo po Twojej myśli ❤Wiecie .. dziś dopadły mnie jakieś wątpliwości od wczoraj wieczora aż popłakiwałam po kątach Czy wszystko będzie dobrze .. ta beta taka malutka , czy urośnie .. jutro mam znowu krew .. strasznie się boje wieczorem po całym dniu tak strasznie zaczął boleć mnie odcinek lędźwiowy że aż musiałam się położyć , na jedzenie patrzeć nie mogę .. czuje się okropnie
Cos tam przebija, ale ledwo widac, poczekaj i powtorz Z krwi robilas ?Dziewczyny czy mój mózg płata mi figle czy tam jest cień cienia ??? 10 dpo nie mogłam wytrzymać bo mnie piersi i jajniki cały czas kłują i dziś jakoś dziwnie ciągnie w podbrzuszu...
Dziewczyny czy mój mózg płata mi figle czy tam jest cień cienia ??? 10 dpo nie mogłam wytrzymać bo mnie piersi i jajniki cały czas kłują i dziś jakoś dziwnie ciągnie w podbrzuszu...
Ja sama wiem , że wyłapałam mój stan na samym początku .. ale mam takie głupie myśli że może coś jest nie tak , że będzie źle .. za chwile znowu że co ma być źle ? Przecież wszystko będzie dobrze .. niepotrzebnie się naczytałam głupot Przeraża mnie mój wiek ... ale przecież ludzie dookoła w tym wielu mają zdrowe dzieci po 10 , 11 latach od pierwszej ciąży .. to dlaczego tutaj miało by być inaczej ? Chował się z łzami na końcu nosa po kątach aby córka nie widziała Ona tez mam ciężki etap w życiu .. ta zdalna edukacja i brak rówieśników daje jej mocno w kość ..Towarzyszy Ci dużo emocji, niepewność jest najgorsza i pogłębia negatywne myśli. Ale wierzę,że będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki by wyszło poszlo po Twojej myśli ❤
Z krwi domowy test, na mocz to napewno za wcześnie. Chyba jutro do laboratorium skoczę bo to pierwszy cień cienia od 14 miesięcyHmmm coś tam widać. To jest z porannego moczu? Powtórz jutro albo jak możesz to idź na bete
Dziewczyny czy mój mózg płata mi figle czy tam jest cień cienia ??? 10 dpo nie mogłam wytrzymać bo mnie piersi i jajniki cały czas kłują i dziś jakoś dziwnie ciągnie w podbrzuszu...
Chciałabym żeby było jak u ciebie. Ja okres miałam 7 stycznia a owulacje 14 wiec dziś 10dpo . W którym dniu po owu u ciebie wyszedł ten cień ?Ja też widzę cień cienia. Trzymam kciuki i daj znać jeśli powtórzyła jutro lub pojutrze test ewentualnie betę