reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Cześć dziewczyny , byłam dzisiaj na becie , wynik będzie pewnie jutro rano , dziś już nie dadzą rady , uroki mieszkania na zadupiu 😒 Rozmawiałam z położną , uspokoiła mnie , kazała mi się cieszyć , powiedziała ze wiele kobiet po spirali miedzianej na momencie zachodzi w ciąże , że jesteśmy młodzi i zdrowi. Dodała mi trochę otuchy , jutro po 17 mam do niej dzwonić aby umówić się do ginekologa ponieważ będziemy mieć fajnego gina przyjezdnego z porodówki z Tucholi , ma super opinie 🙂 i chciałabym się do niego dostać bo Pani obecna gin w tej przychodni nie wzbudza mojego zaufania ani troszkę ... także muszę w niepewności czekać do jutra ..

reklama
Cześć dziewczyny , byłam dzisiaj na becie , wynik będzie pewnie jutro rano , dziś już nie dadzą rady , uroki mieszkania na zadupiu [emoji19] Rozmawiałam z położną , uspokoiła mnie , kazała mi się cieszyć , powiedziała ze wiele kobiet po spirali miedzianej na momencie zachodzi w ciąże , że jesteśmy młodzi i zdrowi. Dodała mi trochę otuchy , jutro po 17 mam do niej dzwonić aby umówić się do ginekologa ponieważ będziemy mieć fajnego gina przyjezdnego z porodówki z Tucholi , ma super opinie [emoji846] i chciałabym się do niego dostać bo Pani obecna gin w tej przychodni nie wzbudza mojego zaufania ani troszkę ... także muszę w niepewności czekać do jutra ..
Super jak się tak trafi. A z ciąży jak krechy wyszły trzeba się cieszyć. Ja pamiętam mi słaba wyszła krecha najpierw a po 4 dniach już mocna. Może i mniejsze uroki z lekarzami i wynikami ale ja tam się cieszę że w mniej zatłoczonym miejscu mieszkam i tak na uboczu dość spokojnie jest, a na zakupy po miejscowości autem, a do powiatowego miasta 20-30km [emoji1]

Kochana cieszyć się Swoim stanem! Cieszyć się każdą chwilą!
Co do gina to Ja do Swojego jeżdżę 30km i za nic w świecie bym Go nie zamieniała. Mimo iż 4 ulice dalej mam gina który jest ordynatorem ginekologii i robił Mi cc. Jest miły itd ale ten Mój jest takim ginekologiem od serca i dzięki niemu jest Mój synek

Super jak się tak trafi. A z ciąży jak krechy wyszły trzeba się cieszyć. Ja pamiętam mi słaba wyszła krecha najpierw a po 4 dniach już mocna. Może i mniejsze uroki z lekarzami i wynikami ale ja tam się cieszę że w mniej zatłoczonym miejscu mieszkam i tak na uboczu dość spokojnie jest, a na zakupy po miejscowości autem, a do powiatowego miasta 20-30km [emoji1]
Ja wyłapałam ciąże bardzo wcześnie ... ten test bardzo czuły pokazał mi kreskę jasnoróżową .. te normalne testy jeszcze nic nie wykazały , teraz pokazują blade kreski .. korci mnie aby kupić jeszcze tego pinka i sprawdzić czy będzie ciemniejsza kreska ale nie chce się nakręcając i wariować ... beta wyszła 17 czyli odpowiada 4 tygodniowy .. miesiączka już trzy dni po terminie i wszystko na ziemi i niebie mówi mi „ jesteś w ciąży „

Kochana cieszyć się Swoim stanem! Cieszyć się każdą chwilą!
Co do gina to Ja do Swojego jeżdżę 30km i za nic w świecie bym Go nie zamieniała. Mimo iż 4 ulice dalej mam gina który jest ordynatorem ginekologii i robił Mi cc. Jest miły itd ale ten Mój jest takim ginekologiem od serca i dzięki niemu jest Mój synek
Widzisz kochana ja tu nie znam wogole Ginekologów .. raz byłam u tej Pani z Naszej przychodni ale stwierdziłam ze nigdy więcej ..

Ja wyłapałam ciąże bardzo wcześnie ... ten test bardzo czuły pokazał mi kreskę jasnoróżową .. te normalne testy jeszcze nic nie wykazały , teraz pokazują blade kreski .. korci mnie aby kupić jeszcze tego pinka i sprawdzić czy będzie ciemniejsza kreska ale nie chce się nakręcając i wariować ... beta wyszła 17 czyli odpowiada 4 tygodniowy .. miesiączka już trzy dni po terminie i wszystko na ziemi i niebie mówi mi „ jesteś w ciąży „
Też test robiłam 3 dni po terminie i wyszła blada krecha, jak na złość nie miałam kolejnych testów w domu więc dopiero w poniedziałek kupiłam i we wtorek rano robiłam kolejny. Na dodatek w pryma aprilis szłam do lekarza na miejscu u mnie w miejscowości zrobił USG przez powłoki brzuszne i chciał usuwać. Dzięki dziewczyną na forum tutaj poszłam do innego lekarza (jak sie okazało teściowa chodziła sama do niej ponad 30lat temu) ciąża zdrowa i teraz mam 3 miesięcznego szkraba. Ze spokojem wszystko i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.

Hmmm to ja robiłam betę w sobotę czyli równy 4 tydzień i miałam 123, dzisiaj powtarzałam ale jeszcze nie mam wyników. Ale może jakieś inne jednostki mamy?

reklama
Do góry