reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Jestem po wizycie. Wszystko w tym cyklu mam na opak[emoji17]
Owulacji wcale jeszcze nie było. Więc testy owu i ten śluz czort wie skąd [emoji25]
Jest jeden pęcherzyk 25mm, dostałam zastrzyk też na pęknięcie no i mamy działać. Gin mówił, że pewnie sam by pękł ale tak dla pewności lepiej dać ten zastrzyk. Jeżeli w tym cyklu się nie uda to w przyszłym zwiększona dawka clo.
Dobrze,że poszłaś i dostałaś zastrzyk:) macie pewność,że pęcherzyk pęknie. A teraz możecie działać!

reklama
Cześć dziewczyny chciałabym was przestrzec przed testami facelle z rosska .. a zwlaszcza te, ktore juz są na etapie wypatrywania cienia od cienia cienia.. nie kupujcie tego gónwa.. szkoda kasy. A tanie nie sa.
IMG_20210203_074302108~3.jpg
IMG_20210203_074417151~2.jpg

Cześć dziewczyny chciałabym was przestrzec przed testami facelle z rosska .. a zwlaszcza te, ktore juz są na etapie wypatrywania cienia od cienia cienia.. nie kupujcie tego gónwa.. szkoda kasy. A tanie nie sa.
Tu na foto slabo widac, ale przypuszczam ze linie maja fabryczna ?
sama sie ostatnio zastanawialam czy ich nie wziac, testuje rozne i bylam ciekawa tej firmy, jak widac nie warto.

Tu na foto slabo widac, ale przypuszczam ze linie maja fabryczna ?
sama sie ostatnio zastanawialam czy ich nie wziac, testuje rozne i bylam ciekawa tej firmy, jak widac nie warto.
Maja fabryczna i to taka konkretną. W sensie nie trzeba magii, podświetlania i cudowania, żeby ją zobaczyc gołym okiem, ale nie jest to kreska testowa ciążowa, ktora powinna byc podbarwiona na różowo.
Szkoda kasy.. bo mozna sobie narobić nadzieji przy okazji.

Ja przy pierwszej i każdej kolejnej jak się uda testy ciążowe tylko w aptece i te w aptece mi się sprawdziły. Nie kupuje po żadnych drogeriach czy sklepach tylko apteka.

Ja przy pierwszej i każdej kolejnej jak się uda testy ciążowe tylko w aptece i te w aptece mi się sprawdziły. Nie kupuje po żadnych drogeriach czy sklepach tylko apteka.
Wiem, ze np pink, clearblue, bobo test, to sa testy co sa dostepne i w aptekach i w drogeriach. Jeszcze kilka by sie takich znalazlo. 🙂 wiec chyba to nie ma znaczenia.

W aptece dostaniesz bobotest novatest czy pink tak samo jak w rossmanie.. facelle sa do dostania tylko w rossmanie.. i o nich pisze, bo cene mają przyzwoita ,ale najtańsze nie sa.. a sa tu dziewczyny, które szukają tańszych alternatyw, bo robia testy czesto. Staraja sie grubo miesiącami! I dopatrują się czegokolwiek..

reklama
Ja osobiscie nie polecam żadnego 😂
Ja najbliżej mam aptekę,więc na pewno tam kupię testy,chyba ufam im bardziej niż tym z drogerii. U mnie w aptece mają z jakiejś mało znanej marki.
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminki?
Ja od miesiąca kwas foliowy i Wit D,wczoraj zakupiłam też tabletki dla ciezarnych do 12 tygodnia.

Nie mogę się już doczekać 15.02. Pierwszy raz próbowaliśmy w dni płodne. 3 razy się udalo:D obserwuje swoje ciało i jestem tak strasznie ciekawa co z tego będzie. Jednocześnie staram się nie nakręcac do przesady,bo to mi zaszkodzi tylko. Chciałabym pod koniec roku już mieć malucha na zewnątrz :D

Do góry