reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Jestem po wizycie. Wszystko w tym cyklu mam na opak[emoji17]
Owulacji wcale jeszcze nie było. Więc testy owu i ten śluz czort wie skąd [emoji25]
Jest jeden pęcherzyk 25mm, dostałam zastrzyk też na pęknięcie no i mamy działać. Gin mówił, że pewnie sam by pękł ale tak dla pewności lepiej dać ten zastrzyk. Jeżeli w tym cyklu się nie uda to w przyszłym zwiększona dawka clo.
Dobrze,że poszłaś i dostałaś zastrzyk:) macie pewność,że pęcherzyk pęknie. A teraz możecie działać!

reklama
Cześć dziewczyny chciałabym was przestrzec przed testami facelle z rosska .. a zwlaszcza te, ktore juz są na etapie wypatrywania cienia od cienia cienia.. nie kupujcie tego gónwa.. szkoda kasy. A tanie nie sa.
IMG_20210203_074302108~3.jpg
IMG_20210203_074417151~2.jpg

Cześć dziewczyny chciałabym was przestrzec przed testami facelle z rosska .. a zwlaszcza te, ktore juz są na etapie wypatrywania cienia od cienia cienia.. nie kupujcie tego gónwa.. szkoda kasy. A tanie nie sa.
Tu na foto slabo widac, ale przypuszczam ze linie maja fabryczna ?
sama sie ostatnio zastanawialam czy ich nie wziac, testuje rozne i bylam ciekawa tej firmy, jak widac nie warto.

Tu na foto slabo widac, ale przypuszczam ze linie maja fabryczna ?
sama sie ostatnio zastanawialam czy ich nie wziac, testuje rozne i bylam ciekawa tej firmy, jak widac nie warto.
Maja fabryczna i to taka konkretną. W sensie nie trzeba magii, podświetlania i cudowania, żeby ją zobaczyc gołym okiem, ale nie jest to kreska testowa ciążowa, ktora powinna byc podbarwiona na różowo.
Szkoda kasy.. bo mozna sobie narobić nadzieji przy okazji.

Ja przy pierwszej i każdej kolejnej jak się uda testy ciążowe tylko w aptece i te w aptece mi się sprawdziły. Nie kupuje po żadnych drogeriach czy sklepach tylko apteka.

Ja przy pierwszej i każdej kolejnej jak się uda testy ciążowe tylko w aptece i te w aptece mi się sprawdziły. Nie kupuje po żadnych drogeriach czy sklepach tylko apteka.
Wiem, ze np pink, clearblue, bobo test, to sa testy co sa dostepne i w aptekach i w drogeriach. Jeszcze kilka by sie takich znalazlo. 🙂 wiec chyba to nie ma znaczenia.

W aptece dostaniesz bobotest novatest czy pink tak samo jak w rossmanie.. facelle sa do dostania tylko w rossmanie.. i o nich pisze, bo cene mają przyzwoita ,ale najtańsze nie sa.. a sa tu dziewczyny, które szukają tańszych alternatyw, bo robia testy czesto. Staraja sie grubo miesiącami! I dopatrują się czegokolwiek..

reklama
Ja osobiscie nie polecam żadnego 😂
Ja najbliżej mam aptekę,więc na pewno tam kupię testy,chyba ufam im bardziej niż tym z drogerii. U mnie w aptece mają z jakiejś mało znanej marki.
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminki?
Ja od miesiąca kwas foliowy i Wit D,wczoraj zakupiłam też tabletki dla ciezarnych do 12 tygodnia.

Nie mogę się już doczekać 15.02. Pierwszy raz próbowaliśmy w dni płodne. 3 razy się udalo:D obserwuje swoje ciało i jestem tak strasznie ciekawa co z tego będzie. Jednocześnie staram się nie nakręcac do przesady,bo to mi zaszkodzi tylko. Chciałabym pod koniec roku już mieć malucha na zewnątrz :D

Do góry