jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinka, a Ty kiedy testujesz?juz chyba niedługo? Masz jakies objawy?
zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jarzebinka, a Ty kiedy testujesz?juz chyba niedługo? Masz jakies objawy?
zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ......![]()
domi mam naddzieję , że wredna @ szybko sobie pójdzie i bedziesz mogła znów starać się o maleństwo, ja tez juz czasami traciłam nadzieję, ale jak odpuściłam top sie udało. Główka do góry :-)Hej dziewczynki
wlasnie dzis rano przyszla wredna @ i juz bez zadnych szans na swiateczny prezencik ... trzymam kciuki za testujace.pozdrawiam
niunia ja też miałam wszystkie objawy jak na @ latałam do ubikacji sprwdzała, bo byłam pewna na 100% że wredota znów przyszła i tobie też zyczę takiej pomyłkiOj jaki paskudnie bolący dzień. U mnie do @ jeszcze 10 dni a mnie plecy, piersi, brzuch bolą i rano miałam jakiś przekrwiony delikatnie śluz. Oj @ mnie wykończy.
Mam wzmożone objawy napięcia przedmiesiączkowego, które strasznie uprzykrzają życie, słyszałam, że temu też można zaradzić
Ciekawe jakie badania zaleci mi doktor po nowym roku i ile kasy popłynie![]()
Martynko Poprawimy się, obiecujęhmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!
martynko coś mi tu pachnie fasolką i to świąteczną fasolką. Trzymam kciuki za maleńki prezencikhej dziewczyny długo mnie nie było a tu piękne wieści! gratuluję wszyskim dziewczynom!!!
u mnie @ nie ma i nie wiem kiedy będzie...testów na razie nie robię poczekam jeszcze narazie 4 spóźnienia... i źle się czuję..temp jeszcze nie spadła, ale nie spodziewam się cudów...pozdrawiam wszystkie!
Aga dziekuje za gartulację, wiesz moze to jakaś epidemia fasolkowa więc proszę mi tu sie pozytywnie pozarażaćGratuluję Wszystkim Zafasolkowanym...
Mam nadzieję, że ja też niedługo tak będę mogła o sobie mówić![]()
ha jestem pierwsza!!!! no fluidki wskakiwac do słoiczka!Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek
Dziewczyny głowa do góry-walczymy w 2009 dalej :-)
ha jestem pierwsza!!!! no fluidki wskakiwac do słoiczka!![]()
zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ......![]()
tego Ci życzę z całego serca!
spotkamy się tam na pewno. Ja już czuję że sie nie udało. Objawy mam jak na @.... w sumie staranko było 1-2 dni przed owu więc pewnie tym razem za wczesnie....
jak ja chciałabym zobaczyc te II kreski już.... pewnie nie tylko jai pewnie doskonale wiecie co czuję.
Kasieńko wiem co czujesz , dużo emocji - nadzieja, niepewność...... Ale ja też tak miałam i wcale fasolkowo sie nie czułam wręcz przeciwnie -czułam sie miesiączkowoa tu proszę taka niespodziwanka.
Główka do góry kochana, bo moze maleństwo jest tuż tuż.
na tej stronie masz suwaczek:
Lilypie : Trying To Conceive : 21 - 37 day cycle
(cykl - trying to conceive, przejdz 3 stepy, wypełnij odpowiednie dane a później skopiuj link (drugi - PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode - do sygnatury w profilu
i nie przejmuj się moje posty tez czasami pozostają bez odpowiedzi, czasem nie sposób wszystkiego przeczytać
ja dziś mam bóle brzucha na dole ale nie chce sie nakręcać...
Kochana dziękuję !
Tylko dzięki twojemu tłumaczeniu mój mózg poradził sobie z suwaczkiem cyklowym :-)