reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ...... :tak:

tego Ci życzę z całego serca!
spotkamy się tam na pewno. Ja już czuję że sie nie udało. Objawy mam jak na @.... w sumie staranko było 1-2 dni przed owu więc pewnie tym razem za wczesnie....

jak ja chciałabym zobaczyc te II kreski już.... pewnie nie tylko ja:) i pewnie doskonale wiecie co czuję.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
wlasnie dzis rano przyszla wredna @ i juz bez zadnych szans na swiateczny prezencik ... trzymam kciuki za testujace.pozdrawiam
domi mam naddzieję , że wredna @ szybko sobie pójdzie i bedziesz mogła znów starać się o maleństwo, ja tez juz czasami traciłam nadzieję, ale jak odpuściłam top sie udało. Główka do góry :-)

Oj jaki paskudnie bolący dzień. U mnie do @ jeszcze 10 dni a mnie plecy, piersi, brzuch bolą i rano miałam jakiś przekrwiony delikatnie śluz. Oj @ mnie wykończy.
Mam wzmożone objawy napięcia przedmiesiączkowego, które strasznie uprzykrzają życie, słyszałam, że temu też można zaradzić:confused:
Ciekawe jakie badania zaleci mi doktor po nowym roku i ile kasy popłynie:confused::baffled::confused:
niunia ja też miałam wszystkie objawy jak na @ latałam do ubikacji sprwdzała, bo byłam pewna na 100% że wredota znów przyszła i tobie też zyczę takiej pomyłki
hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!
Martynko Poprawimy się, obiecuję

hej dziewczyny długo mnie nie było a tu piękne wieści! gratuluję wszyskim dziewczynom!!!
u mnie @ nie ma i nie wiem kiedy będzie...testów na razie nie robię poczekam jeszcze narazie 4 spóźnienia... i źle się czuję..temp jeszcze nie spadła, ale nie spodziewam się cudów...pozdrawiam wszystkie!
martynko coś mi tu pachnie fasolką i to świąteczną fasolką. Trzymam kciuki za maleńki prezencik

Gratuluję Wszystkim Zafasolkowanym...
Mam nadzieję, że ja też niedługo tak będę mogła o sobie mówić:confused:
Aga dziekuje za gartulację, wiesz moze to jakaś epidemia fasolkowa więc proszę mi tu sie pozytywnie pozarażać

Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek

Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek
ha jestem pierwsza!!!! no fluidki wskakiwac do słoiczka! :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny głowa do góry-walczymy w 2009 dalej :-)

będziemy walczyc, będziemy ale ja wolałabym w 2008 sie załapać. MImo tego ze za bardzo nie wierzę to po cichu licze na mały wigilijny cud....

ha jestem pierwsza!!!! no fluidki wskakiwac do słoiczka! :-D:-D:-D:-D

ja łąpię jako druga:)

wiecie co często ogląam zdjęcia małych dzieci i tak sobie wyobrażam jak będzie moje wyglądalo, jakie bedzie miało włoski, oczka itd...odbija mi :) mam nadzieję że nie tylko ja tak robię;-) i xle tak ze mną nie jest:zawstydzona/y:

zabieram sie w końcu do pracy... bo mnie wywalą kiedyś:):dry:

Ostatnia edycja:
zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ...... :tak:

Tak mi przykro Jarzębinko, ale Nowy Roczek z pewności przyniesie Tobie duzo szczęścia i to najwieksze i najbardziej wyczekiwane

tego Ci życzę z całego serca!
spotkamy się tam na pewno. Ja już czuję że sie nie udało. Objawy mam jak na @.... w sumie staranko było 1-2 dni przed owu więc pewnie tym razem za wczesnie....

jak ja chciałabym zobaczyc te II kreski już.... pewnie nie tylko ja:) i pewnie doskonale wiecie co czuję.

Kasieńko wiem co czujesz , dużo emocji - nadzieja, niepewność...... Ale ja też tak miałam i wcale fasolkowo sie nie czułam wręcz przeciwnie -czułam sie miesiączkowo:baffled: a tu proszę taka niespodziwanka.
Główka do góry kochana, bo moze maleństwo jest tuż tuż.

Kasieńko wiem co czujesz , dużo emocji - nadzieja, niepewność...... Ale ja też tak miałam i wcale fasolkowo sie nie czułam wręcz przeciwnie -czułam sie miesiączkowo:baffled: a tu proszę taka niespodziwanka.
Główka do góry kochana, bo moze maleństwo jest tuż tuż.

Pysiu jesteś niezastąpioną pocieszaczką:)
Nadzieję mam...chciałabym taką niespodziankę i to jeszcze w Wigilję...
poczekam cierpliwie innego wyjścia nie ma...
Oj kochana a jak u Ciebie? Pracujesz? nie przemęczaj się czasami przed świętami!

Tak sobie pomyślałam że od czasu kiedy się zalogowałam tyle fasolek przybyło:) Pamietam jak się rejestrowałam to IMAGINATION opisywała swoje objawy, czekała na termin @, nie dowierzała...a juz ma taki fajny okrągły brzuszek!

Niedługo Ty Pysiu się zaokrąglisz;)
Mam nadzieję ze za jakiś czas bdziemy wymienialy się doświadczeniami co do pielęgnacji niemowląt, kupek, spacerków, ciuszków, wózeczków:) i..czekaly na druga może trzecią a może nawet czwartą fasolkę;)

Ostatnia edycja:
na tej stronie masz suwaczek:
Lilypie : Trying To Conceive : 21 - 37 day cycle
(cykl - trying to conceive, przejdz 3 stepy, wypełnij odpowiednie dane a później skopiuj link (drugi - PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode - do sygnatury w profilu

i nie przejmuj się moje posty tez czasami pozostają bez odpowiedzi, czasem nie sposób wszystkiego przeczytać:)

ja dziś mam bóle brzucha na dole ale nie chce sie nakręcać...

Kochana dziękuję !

Tylko dzięki twojemu tłumaczeniu mój mózg poradził sobie z suwaczkiem cyklowym :-)

reklama
Do góry