reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

imagination przecież przy panujących temperaturach ona ma obowiązek już grzać, no ale prywaciarz może wszystko..ja już dawno zrobiłambym rozrbój w jej biurze:tak:a już na pewno zaniosłabym jej rachunki za recepty:wściekła/y:

reklama
imagination przecież przy panujących temperaturach ona ma obowiązek już grzać, no ale prywaciarz może wszystko..ja już dawno zrobiłambym rozrbój w jej biurze:tak:a już na pewno zaniosłabym jej rachunki za recepty:wściekła/y:
ubieram się ciepło i leżę w pościeli, więc nie ma tragedii. Ale na pewno nie omieszkam poruszyć tego tematu przy najbliższym spotkaniu:dry:

Ale mnie ta ręka poparzona boli:-:)-(i chyba spuchła jakby:confused:
słyszałam, ze jak sie kobieta w ciąży poparzy, to potem dzidziuś ma ślad w tym samym miejscu... ale u mnie to chyba za wcześnie:confused:

ubieram się ciepło i leżę w pościeli, więc nie ma tragedii. Ale na pewno nie omieszkam poruszyć tego tematu przy najbliższym spotkaniu:dry:

Ale mnie ta ręka poparzona boli:-:)-(i chyba spuchła jakby:confused:
słyszałam, ze jak sie kobieta w ciąży poparzy, to potem dzidziuś ma ślad w tym samym miejscu... ale u mnie to chyba za wcześnie:confused:

też tak słyszałam ale ja w to nie wierze

ja sie w ciąży poparzyłam a Maciuś śladu nie ma, to kolejny przesąd w stylu "nie noś nic na szyi , bo się dziecko pępowiną owinie:szok:" (szczególnie przydatny w zimie:cool2:)

Iwonaka spróbuj może najpierw castagnus i testy owu :tak:

Moja mama bedac w ciazy z moja siostra tez sie oparzyla i siostra ma w tym samym miejscu ale nie blizne tylko myszke :sorry2:
nie wiem czy cos w tym jest, ( bynajmniej nie w kazdym przypadku) ale ja tez w zabobony nie wierze
:no:

Co do CASTAGNUSA to ja go biore ale dopiero pierwszy cykl, wiec duzo sie na jego temat narazie nie moge wypowiedziec, ale owszem tez polecam bo sprobowac zawsze mozna :tak:

Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja firma dla ktorej pracuje traci kontrakty od przyszlego tygodnia ze szkolami ( a ja wlasnie w szkole pracuje ):-( zostane bez pracy:shocked2: :wściekła/y:

ciekawe dlaczego?:-)

a dlatego że piszesz długi posty i jakoś tak lekko mi się je czyta ;-) życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak: dbajcie o siebie :tak: a tym powiązaniem poparzenia z dzidzią się nie przejmuj ...ja też w te przesądy nie wierzę :cool2: a jak boli to chyba trzeba w aptece o jakąś maść na oparzenia poprosić o ile nie jest to nic dużego i obędzię się bez kontaktu z lekarzem :no: ale napewno będzię dobrze.:-D

Kurcze jak ostatnio tu pisałam to było tak cieplutko a teraz brrrr :no: aż dziwne że ja się jeszcze nie przeziębiłam :szok::-D

Mykam obiadek zrobić :tak: buziakiiiiiii :-D

Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja firma dla ktorej pracuje traci kontrakty od przyszlego tygodnia ze szkolami ( a ja wlasnie w szkole pracuje ):-( zostane bez pracy:shocked2: :wściekła/y:

nie martw sie kochana, zwykle takie wydarzenia wbrew pozorom niosą zmiany na lepsze :tak:, może czeka na ciebie lepsza praca a może urlopik macierzyński :sorry2:, życzę ci i jednego i drugiego :-D

nie martw sie kochana, zwykle takie wydarzenia wbrew pozorom niosą zmiany na lepsze :tak:, może czeka na ciebie lepsza praca a może urlopik macierzyński :sorry2:, życzę ci i jednego i drugiego :-D

Dziekuje kochana :-D:-D:-D
Rozmawialam z moja menadzerka i powiedziala ze postra sie mi zalatwic jakis inny kontrakt w mojej firmie, ale to nie jest jescze nic pewnego na 100 % ostatnio cos maja wiecej strat niz zyskow :dry::baffled:
A jak nie to bede musiala szukac czegos innego, a tu tez juz tak ciezko o prace ze :szok:

Dziekuje kochana :-D:-D:-D
Rozmawialam z moja menadzerka i powiedziala ze postra sie mi zalatwic jakis inny kontrakt w mojej firmie, ale to nie jest jescze nic pewnego na 100 % ostatnio cos maja wiecej strat niz zyskow :dry::baffled:
A jak nie to bede musiala szukac czegos innego, a tu tez juz tak ciezko o prace ze :szok:
Będzie dobrze:tak::tak: Będziesz myślami gdzie indziej i zanim się obejrzysz pojawi się mała fasolinka. Jestem zwolenniczką pozytywnego myślenia ;-)

A ja znowu odliczam czas do usg jeszcze tylko 8 dni...

reklama
Do góry