Jeszcze się doczekasz my wszystkie sie doczekamy.A kiedy teraz robisz test?
no chyba już nie zrobię, bo właśnie bardzo powoli dostaję okres, co mnie nie powstrzyma przed dzisiejszym pluskaniem i plażowaniem po pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze się doczekasz my wszystkie sie doczekamy.A kiedy teraz robisz test?
A mi sie wydaję że następnym razem nam się uda.Dzisiaj mnie moja koleżanka wkurzyła wie że bardzo chce dziecko a jak jej powiedziałam ze dostałam @ to ona na to ty szczęściaro myślałam że sie popłacze.Jej łatwo mówić ma 3 dzieci.
Aidzicha dzisiaj jest tak gorąco ze na plaży pewnie są tłumy.A ja niemam dzisiaj ochoty nigdzie wychodzić tak mnie brzuch boli i do trgo jeszcze głowa ach zaczynam narzekać
witajcie dziewczynki !Jak wam mija dzionek?Bo mi strasznie smutno dzisiaj dostałam@ normalnie to mi sie płakać chce.Już sama nie wiem co mam zrobić żeby sie doczekać dzidziusia.:------(
Hej dziewczynki po wielu dniach nieobecnosci pragne poinf ze sa II krechy az nie moge uwierzyc))