reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
a córunię masz śliczną:-)
dziekuję
rudka
Mama lipcowa '08
witaj Małgosiu ja tez brałam duphaston i luteine (tańsza) na drugą faze w celu zwiekszenia zajscia w ciąże i pomogło, na poczatku brania tradzik mi sie pogorszył ale puzniej juz sie unormowałoWitam Staraczki, jestem także starająca się o dzidziusia, "walczymy" od marca, niestety mizerny skutek, choć moje pragnienie nie raz mówiło mi, że to już jest fasolka i przychodziła @ a z nią rozczarowanie, smutek i . W marcu wyjęłam wkładkę cykl 24dni, zaraz potem zachorowałam na różyczkę i cykl 28 dni. Potem 24 dni. Aż do ostatniego cyklu, gdzie już na 99,99999% myślałam, że to fasolka, plamienie (wydawało mi się, że implantacyjne) a to @ po 21 dniach.
We wtorek gin stwierdził, że mam bardzo krótką fazę lutealną i przepisał mnie duphaston. Biorę go od czwartku. Nadmienie, że w tym cuklu zaczęłam mierzyć temp, wykres jak pasmo górskie od 36,4 do 37,6, słowem góry i doliny. Czy któraś z Was ma doświadczenie z tym lekiem? A może miała podobną sytuację. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia
z syfkami to miałam problemy od lat,ale i testosteron i androgeny były w normie,widocznie to byla jakas nadwrazliwosc mieszków włosowych (tak mowiłą ginka),teraz czekamn co bedzie po ciązy czy syfki wrócą,mam nadzieję ze nie. chyba tikanis ma tez z tym problemy wiec moze cos ci wiecej napisze na temat badan jakie zrobicmam pytanie, któraś pisała,że ma problemy i objawiały sie one nadmiernymi syfkami, mam pytanie, która, będzie mi prościej wrócić do wcześniejszych postów, jak będę wiedziała czyje czytać, bo na wszystkie to brak czasu ......... a nie wiem czy nie będę musiała zrobić sobie tych samych badań ( jak nic w najbliższej przysłości się nie wydarzy pozytywnego), bo ja zawsze w terminie @ miałam kilka syfków i koniec, a teraz mam non stop, może to być wpływ pogody, tzn. dużo słoneczka ale i niekoniecznie .....
pozdrawiam...miłego
Aidzicha jak bedziesz dzien w dzien myslala o @@ to ona na pewno przyjdzie!! u mnie udalo sie zajsc w ciąże jak juz sie poddałam i odstawiłam wszystkie leki,po prostu przestałam o tym myslec,a jak sie wyluzowac...ja mialam takiego doła ze juz nie pozostało nic innego jak odbic sie od dna....mam nadzieje ze u ciebie nie jest tak zle, ciesz sie latem, slonce mi zawsze poprawia humor a teraz siedze w domu z pieluchami za pan brat i sie zastanawiam czy to juz baby blues czy jeszcze nie...kazdy ma swoje problemy ale moze lepiej o nich nie myslec, spedzic czas z mezem, przyjaciolmi i cieszyc sie z tego co juz sie ma,pozdrawiam serdecznieCześć dziewczyny
no ja już na 98% dostanę okres, tempka mi zaczyna spadać, chyba za bardzo chcę i powoli zaczyna być tak, że tylko o tym myślę, a niestety nie wiem jak się wyluzować
Beatko, magdaim co tam u was mam nadzieję, że chociaż wam się udało.
Smutno mi dzisiaj, aż łezka mi się w oku kręci:-(ale muszę odpędzać od siebie te złe nastroje bo mojemu mężusiowi jest przykro jak jestem taka smutna.
Znacie może jakieś sposoby na wyluzowanie;-)żeby nie mieć takiego ciśnienia na bobaska?
Hej dziewczynki po wielu dniach nieobecnosci pragne poinf ze sa II krechy az nie moge uwierzyc))
gratuluję Ci z całego serca, dbaj o siebie hehe mówiłam, że będą dwie krechy
Hej dziewczynki po wielu dniach nieobecnosci pragne poinf ze sa II krechy az nie moge uwierzyc))
Serdeczne Gratulacje !!!
Fajnie, że Ci się udało :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
hej dziewczynki po wielu dniach nieobecnosci pragne poinf ze sa ii krechy az nie moge uwierzyc))
gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-d:-d:-d
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
wielkie gratulacje, i samych wspaniałych chwil z maleństwem pod serduchem ....:-)
Dzięki Rudka za słowa otuchy, że to może pomóc. Na razie biorę 5 dzień i czuję się "napompowana" jak balon, z trądzikiem nie mam problemu, może to jeszcze za wcześnie.
Radziu jest słodki, gratulacje:-)
Radziu jest słodki, gratulacje:-)
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Magdaim83 OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!