reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

no to nareszcie wróciłam do Was kochane:-) w koncu komp naprawiony i moge sobie poklikac i poczytac co tu u Was,ciekawe czy w miedzy czasie ktoś zafasolkował:) Witam równiez nowe staraczki,pamietajcie ze mozecie na mnie liczyc,swoje tez tu przeszłam. Teraz odnajduje sie w roli mamy,bolą mnie cycuchy od karmienia, wyćwiczyłam sie w zmianie pieluch i jakos dalej probuje uwierzyc ze juz jestem mamą-wszystko to do mnie jakos nie dociera....:szok:. Trzymam za Was kciuki!!!!

reklama
no to nareszcie wróciłam do Was kochane:-) w koncu komp naprawiony i moge sobie poklikac i poczytac co tu u Was,ciekawe czy w miedzy czasie ktoś zafasolkował:) Witam równiez nowe staraczki,pamietajcie ze mozecie na mnie liczyc,swoje tez tu przeszłam. Teraz odnajduje sie w roli mamy,bolą mnie cycuchy od karmienia, wyćwiczyłam sie w zmianie pieluch i jakos dalej probuje uwierzyc ze juz jestem mamą-wszystko to do mnie jakos nie dociera....:szok:. Trzymam za Was kciuki!!!!

gratulacje, śliczny synuś:-)

jak mnie bolą piersi pewnie rano już będzie @:-(Idę się położyć już nie mam sił o tym myśleć.Trzymajcie sie dziewczyny.

Witam Was kochane dziewczyny..ja nie wytrzymalam i oto w 24dc zrobilam tes i ja zauwazylam taka cieniutenka kreseczke druga widoczna pod swiatlem a moj maz nic:(..i teraz tak mysle ze pewnie sobie wmowilam ze widze...poczekam jeszcze 4 dni i zrobie kolejny test...powiedzcie mi kiedy mozna zrobic bete i eskaze ona ciaze??bo moja kolezanka i sio twierdza ze juz po 3 dniach jak to jest??

Witam Was kochane dziewczyny..ja nie wytrzymalam i oto w 24dc zrobilam tes i ja zauwazylam taka cieniutenka kreseczke druga widoczna pod swiatlem a moj maz nic:(..i teraz tak mysle ze pewnie sobie wmowilam ze widze...poczekam jeszcze 4 dni i zrobie kolejny test...powiedzcie mi kiedy mozna zrobic bete i eskaze ona ciaze??bo moja kolezanka i sio twierdza ze juz po 3 dniach jak to jest??

wiesz mi sie wydaje ze juz bys mogla zrobic betke ale poczekala bym na twoim miejscu do terminu @ lub do 28dc i wtedy juz robila betke bez testow szkoda kaski :tak: trzymam kciuki !!!
o kurcze a ja dzisiej wyjezdzam i wracam dopiero 3 sierpnia i nie bede mogla ci od razu pogratulować fasolki:dry: :-D:-D:-D
Rudka pieknego masz synka!!!!! śliczności normalnie a jaka karnacja super!!! napisz cosik jak poród przebiegł i w ogole jak teraz jest juz z maluszkiem w domku?! :tak:
Beatka21 nie trać nadzieji nie wolno!!!! :angry: trzymaj sie dzielnie i oby @ nie przyszła!!!
a mi zostalo jakies 9 godz do wyjazdu normalnie jajko strusie zniose w tej robocie!!! :-D ale faktycznie cosik malo piszemy ostatnio .... gdzie sa wszystkie??

okres wakacyjno-starankowy:))).
rudka maly jest przekochany przesliczny i wogole jakie ty masz szczescie ze juz go masz..daj jeszcze jakies zdjecia i wlasnie naoisz jak przebieg porod
paulina22 witaj i powodzenia-a ktory cykl sie staracie??zyczymy dwoch kreseczek:)

reklama

rudka twój synuś jest przesliczny!!:-Djeszcze raz gratuluje takiego cudeńka!:-D
eve84 a gdzie ty sie sie wybierasz??
magdaim83 kochana jak widzialas bladziuchna kreseczką to tylko dobrze wróży!!:shocked2: a męzem to wiesz ze sie nie przejmuj, bo mężczyźni są prości i rozróżniają tylko 7 kolorów hihihihi:tak::-D
beatka21, aidzicha nie martwa się napewno wm sie uda, zaraz testujecie i bedą dwie krechy:tak:
witaj paulina22:-)
bablyss, tikanis :******

a u mnie dziś gorąco , w pracy mi sie nie chce siedziec :baffled: poszłabym sie poopalać a tu dupa:dry: ale nic , jutro pojade sobie nad morze :cool2::cool2:
buziolki

Do góry