rudka
Mama lipcowa '08
witaj nenius cieszę sie ze masz tak dobrą lekarkę...warto zapłacic każde pieniądze,bo szczescie nie ma ceny tylko jak to wszystko idzie w takim kierunku,to sie zastanawiam ile kobiet bedzie stac na takie leczenie za kilka lat i co z tymi dziewczynami które sie starają a nie maja pieniędzy...hiihihihi ona naprawdę jest super , prowadziałam u niej ciążę z Darią i wszystko było wychwycone w odpowiednim momencie, wszystko sprawdzała, w porę skierowala do szpitala i na szczeście ciąża baaaaaaaaaardzo zagrożona skończyła się szczęśliwie. Przy tym ginka jest super delikatna, sympatyczna, mozna zadawać jej setki pytań i na wszystkie odpowiada bez zniecierpliwienia, wszystko dokładnie tłumaczy. Niestety wizyty są drogie (w sobote za wizytę z usg zapłacilam 200 zł ) ale cóż, myslę, że warto
ból minie,czas leczy rany a ten aniołek wróci nastepnym razem tak jak i mój do mnie wrócił...Ten bol powoli minie wazne zeby sie czyms zajac zrobic badania i wziasc sie do roboty z wiara ze bedzie dobrze
Jak wam minal weekend dziewczyny??ja poluzowalam totalnie nie myslalam o niczym, robilam to co lubie i tulilam sie z mezulkiem wtedy kiedy mielismy tylko ochote....
Weekend miałam spokojny,wczoraj byliśmy u mamy,objadłam sie lodami dobrze mi to zrobiło,dzis pojde do taty z życzeniami...a przy okazji zyczę waszym mężom i chłopakom jak najszybszego zostania tatusiami:-)
słuchaj dziewczyn!!!!ajaj, ale dziewczyny pisały, że wiesiołka można brać tylko do owulacji, później już nie
ja takich bóli specjalnie nie czuła, ale tutaj niejedna ma wiele do powiedzenia,wiec na pewno uzyskasz informacjePowiedzcie mi jak u was wygladaja bole w czasie owulacji??Bo ja juz od dawna zaobserwowałam u siebie ze ok 16 dc boli mnie dol, plecy, czasem bol jest do nerki a jak sie kochamy to strasznie bola jajniki i tak sie zastanawiam czy to wtedy nastepuje owulacja??bo podobno jej nie mam-jak stwierdzil moj poprzedni ginekolog profesor a ja bylam w ciazy...
kingusia i jak poszło????