nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć dziewczynki,
hmm, myslę, że najlepiej poczekać , albo się @ rozkręci albo
2-3 dni? , rety moja około 6
Wczoraj byłam na badankach - mocz, hormony tarczycy, toksolazmoza, cytomegalia, krew (ale to już w instytucie hematologii). Tak więc coś już rusza się do przodu
Tylko z dentystą mam problem bo byłam u 3 i każdy mówi coś innego (w tym jedna, że nic nie trzeba leczyć). No nic, pójdę do 4 (do tej dentystki do której chodziłam wcześniej, zobaczymy co ona powie).
Witam!
mierze ta temperature i sama nie wiem co o tym myslec,kalendarz podal mi przypuszczalna date @ czyli na 12.06 ale jak narazie nic sie nie dzieje dzisiaj mam jakies takie mrowienie na dole brzucha, plamienie a w zasadzie bardzo delikatne w sumie to nic i nic wiecej, zadnego zasienienia tez nie widze a @ mam powiedzmy regularnie bo srednio co 26-27 dni,a o temperaturze co sadzicie? prosze o jakiesm interpretacje. milego dnia zycze
hmm, myslę, że najlepiej poczekać , albo się @ rozkręci albo
chyba rzeczywiście cud:-) ale tak naprawde to jestem ogromnie zszokowana
moja @ trwa zazwyczaj 2-3 dni więc juz bóli nie będzie bo ma juz końcówke z czego się bardzo cieszę
2-3 dni? , rety moja około 6
Wczoraj byłam na badankach - mocz, hormony tarczycy, toksolazmoza, cytomegalia, krew (ale to już w instytucie hematologii). Tak więc coś już rusza się do przodu
Tylko z dentystą mam problem bo byłam u 3 i każdy mówi coś innego (w tym jedna, że nic nie trzeba leczyć). No nic, pójdę do 4 (do tej dentystki do której chodziłam wcześniej, zobaczymy co ona powie).