reklama
Czesc dziewczynki
U mnie juz tydzien minol po terminie @ a tu nic. Zrobilam test 4 dni temu i :-( no niestety....Mam wszystkie objewy @ tzn bol piersi i podbrzusza, poddenerwowanie itd jedyne co sie nie zgadza to tempka dzisiaj 37,1 Moj maz poprosil mnie abym powtorzyla teraz test i tak zrobilam iiiiiiii || :-) juz mi sie spac odechcialo. Teraz sie martwie aby wszystko bylo dobrze, juz mam poronienie na swoim koncie :-( w piatek bylismy u znajomych i wypilam kilka drinkow i mam wyrzuty sumienia ale ja naprawde myslalam ze @ przyjdzie bo wszystko na to wskazywalo i to byl pierwszy cykl staran tak myslalam ze napewno nam sie nie uda tak szybko. Do gina ide 3 lipca bo dopiero w lipcu bede w Polsce. Dziewczynki trzymajcie kciuki juz teraz musi byc dobrze prawda!!!
Madzie gora:-)!!!! Madziowa niedziela!Cześć Kochame:-):-):-):-). Zrobiłam teścik i są ||
Mam bąbelka.
Gratulacje dziewczyny! Cudowny poczatek dnia!
Asus, a Ty przypadkiem nie masz tez na imie Madzia? Gratulacje serdeczne!Witam wszystkich gorąco w to słoneczne przedpołudnie :-)
magdalenaN , magdus1983 melduję że dołączam do Was U mnie dziś rano na teście też pojawiły się II kreseczki :-)
dla siebie i dla Was - spokojnych 9 miesięcy :-)
kinguś
Nie poddam się
|| :-) juz mi sie spac odechcialo. Dziewczynki trzymajcie kciuki juz teraz musi byc dobrze prawda!!!
Cześć Kochame:-):-):-):-). Zrobiłam teścik i są || Mam bąbelka.
U mnie dziś rano na teście też pojawiły się II kreseczki
Gratuluję Wam dziewczynki :-):-):-):-) Życzę spokojnej ciąży.
Ale nam się fasolinki posypały. Prosimy o potrójną dawkę fliudków
Lilu19
Fanka BB :)
Wiatajcie dziewczyny i oczywiscie na poczatku gratulacje dla zasafolkowanych
Dlugo sie nie odzywalam ale jakos tak nie chcialam sie zabradzo nakrecac
Widze kingus ze u Ciebie jak narazie idzie wszystko po twojej mysli, super
a wiec tak: o ile pamietacie pisalam kiedys ze mialam wywolywana owulacje clomid od 5 do 9 dc, w 10 dc byl jeden malutki pecherzyk na lewym jajniku 11 mm...
W 12 dc mial zaledwie 13mm, wiec juz myslalam ze bedzie srtracony cykl, ale w 16 dc pojechalam jeszcze na kontrole, i ten pecherzyk na lewym jajniku mial 15 mm, leniuszek nie chcialo mu sie rosnac, ale nagleeee szok na prawym jajniku piekny 24 mm pecherzyk pani doktor mowila ze w 12 dc mial zaledwie 6 mm wiec nie brala go pod uwage a tu prosze tak pieknie urosl sobie, wiec odrazu tego dni dostalam dwie kapsulki PREGNYLU to byl 16 dc. duphaston zaczelam jesc od 21 dc wedlug zalecen ginki, a nie normalnie od 16dc poniewaz tego dnia cylku dostalam dopiero pregnyl....
Dzisiaj mam 29 dc i wczoraj powinnam dostac @ wedlug dnia cyklu a w czwartek dopiero powinna przyjsc @ wedlug branie duphastonu, wiec postanowilam trzymac sie oby dwoch cykli, dzisiaj zrobilam test i niestety jedna kreska, kolejny robie w czwartek o ile @ mnie nie wyprzedzi. jako takich obiawow ciazowych nie mam tylko boli mnie podbrzusze jak na @ czesto mi niedobrze ale najbardziej popoludniami, ostatnio mialam straszne laknienie ale powoli przechodzi, i czesto zmiana nastroju, wszystko mnie denerwuje i strasnie wybucham No to na tyle mojej historii z obecnego cylku oby do czwartku @ nie przyszla pozdrawiam
Dlugo sie nie odzywalam ale jakos tak nie chcialam sie zabradzo nakrecac
Widze kingus ze u Ciebie jak narazie idzie wszystko po twojej mysli, super
a wiec tak: o ile pamietacie pisalam kiedys ze mialam wywolywana owulacje clomid od 5 do 9 dc, w 10 dc byl jeden malutki pecherzyk na lewym jajniku 11 mm...
W 12 dc mial zaledwie 13mm, wiec juz myslalam ze bedzie srtracony cykl, ale w 16 dc pojechalam jeszcze na kontrole, i ten pecherzyk na lewym jajniku mial 15 mm, leniuszek nie chcialo mu sie rosnac, ale nagleeee szok na prawym jajniku piekny 24 mm pecherzyk pani doktor mowila ze w 12 dc mial zaledwie 6 mm wiec nie brala go pod uwage a tu prosze tak pieknie urosl sobie, wiec odrazu tego dni dostalam dwie kapsulki PREGNYLU to byl 16 dc. duphaston zaczelam jesc od 21 dc wedlug zalecen ginki, a nie normalnie od 16dc poniewaz tego dnia cylku dostalam dopiero pregnyl....
Dzisiaj mam 29 dc i wczoraj powinnam dostac @ wedlug dnia cyklu a w czwartek dopiero powinna przyjsc @ wedlug branie duphastonu, wiec postanowilam trzymac sie oby dwoch cykli, dzisiaj zrobilam test i niestety jedna kreska, kolejny robie w czwartek o ile @ mnie nie wyprzedzi. jako takich obiawow ciazowych nie mam tylko boli mnie podbrzusze jak na @ czesto mi niedobrze ale najbardziej popoludniami, ostatnio mialam straszne laknienie ale powoli przechodzi, i czesto zmiana nastroju, wszystko mnie denerwuje i strasnie wybucham No to na tyle mojej historii z obecnego cylku oby do czwartku @ nie przyszla pozdrawiam
malwina :):)
Fanka
Witam wszystkich gorąco w to słoneczne przedpołudnie :-)
magdalenaN , magdus1983 melduję że dołączam do Was U mnie dziś rano na teście też pojawiły się II kreseczki :-)
Asus no i Tobie też składam ogromne gratulacje
Ale się dzisiaj dzieje tylko się cieszyć..... a tak nie w temacie to skoro dzisiaj taki szczęśliwy dzień to jak Polska może przegrać??? no nie może hehe
magdalenaN
Początkująca w BB
Lilu19 będę trzymała za Ciebie kciuki aby @ nie nadeszła i abyś dołączyła do nas. Trzymajcie dziewczyny kciuki za Kubicę dzisiaj może być też jego dzień:-). Pozdrawiam
.
kinguś Dziękuję i przesyłam moje fluidy w sieć:-)
kinguś Dziękuję i przesyłam moje fluidy w sieć:-)
Maggie2412
Magdus, Magdalena, Asus wielkie gratki :-):-):-):-):-).
Zarazajcie nam ciaza!!!!!
Zarazajcie nam ciaza!!!!!
Migotka dziękuję bardzo . Nie nie mam na imię Madzia , ale też na M - Monika :-)Madzie gora:-)!!!! Madziowa niedziela!
Gratulacje dziewczyny! Cudowny poczatek dnia!
Asus, a Ty przypadkiem nie masz tez na imie Madzia? Gratulacje serdeczne!
Lilu19 powodzenia :-)i czekamy na Ciebie
Malwina strasznie wielkie podziękowania :-)
Kinguś dziękuję bardzo :-) Jak widzisz wreszcie ruszyły fasolki , więc teraz czekamy na dobre wieści od Ciebie Fluidki wysłane
magdus1983
Ja rowniez wszystkim DZIEKUJE!!!
Leze w lozku bo mnie brzusio na dole pobolewa
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych a dla pozostalych wysylam fluidki ------>
fiu fiu coraz wiecej nas moze ktos jeszcze??
Leze w lozku bo mnie brzusio na dole pobolewa
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych a dla pozostalych wysylam fluidki ------>
fiu fiu coraz wiecej nas moze ktos jeszcze??
reklama
rudka
Mama lipcowa '08
Witam wszystkich gorąco w to słoneczne przedpołudnie :-)
kochane dziewczyny wszystkim wam serdecznie gratuluje!!!! 3 na raz to rzeczywiscie szczesliwy dzien!!!! nie zostawiajcie nas tu samych i wpadnijcie czasem zdac relacje z przebiegu ciazy,zostawiajac troche fluidków dla reszty!!! buziole i dbajcie o siebie