kinguś
Nie poddam się
Jutro wybieram się na pierwsze usg! Jejku troszkę sie boję...jakis dziwny nie pokój jest we mnie...Brzydkie przeczucie...
Na pewno wszystko jest ok, miłego oglądania dzidziusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro wybieram się na pierwsze usg! Jejku troszkę sie boję...jakis dziwny nie pokój jest we mnie...Brzydkie przeczucie...
Majeczko kochana wiem o czym mowisz ale nie martw sie bedzie dobrze taki niepokuj to chyba normalne bo z tego co pisza nasze kochane staraczki i ja tez to przezyłam to kazda z nas sie martwi i pewnie po urodzeniu kochanego skarba tez bedziemy sie martwic a to o to by było zdrowe ato zeby dało rade sobie w szkole i tak do konca naszych dni to juz tak jest i nazywa sie "Miłościa madczyna " bedzie dobrze zobaczysz :-)
dobra dziewczynki uciekam pokarze sie napewno jutro a teraz trzeba obiadek zrobic maz wróci dzis bardzo głodny poszedł rano na badania z krwi okresowe i nie wzieła sobie moja kochana skleroza kanapek do pracy pewnie juz mu w brzuszku burczy bardziej niz mi teraz