Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Ja tez tak mysle wiec miejmy nadzieje ze nam sie udaPo takiej ilości fluidków jaką dziś złapałam musi się udać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez tak mysle wiec miejmy nadzieje ze nam sie udaPo takiej ilości fluidków jaką dziś złapałam musi się udać
Dobrze powiedziane heheuda sie napewno wiec dziewczynki mezów za bety i do dzieła a skutki napewno bede
uda sie napewno wiec dziewczynki mezów za bety i do dzieła a skutki napewno bede
hehe tak jest bede go meczyla dopoki sie nam nie uda heheuda sie napewno wiec dziewczynki mezów za bety i do dzieła a skutki napewno bede
Bedzie dobrze kochana napewno buziakiJutro wybieram się na pierwsze usg! Jejku troszkę sie boję...jakis dziwny nie pokój jest we mnie...Brzydkie przeczucie...
Super slonko pozdrowienia i buziaki do juterka przywitaj od nas malego czlowieczkaA ja się dzisiaj wybieram do szpitala zobaczyć synka mojej przyjaciółki :-), czekam tylko na szefa bo jestem w jego mieszkaniu...musi mnie podrzucić bo zostawiłam swój samochód niedaleko naszego biura.