reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
:tak:Czesc!
Moze jeszcze wystarczy tych fluidkow dla mnie?
Chociaz czuje w kosciach, ze w tym miesiacu sie nie udalo.

Maggie, ja twarda jestem:tak:, czekam na @, jak nie przyjdzie to wtedy testing.

Kingus pytaj, w tym cyklu stosowalam testy moze pomoge:tak:.

Z nieba mi spadłaś Migotka.
Robie testy od trzech dni: 10 dc bardzo blada druga kreska, 11 dc ciemniejsza niż 10 ale bylo przytulanko, dziś 12 dc obie kreski takie same i tu moje pytanie czy mam sie dziś przytulać czy lepiej poczekać do jutra?

Kingus, jesli dwie kreski sa takie same to super test jest pozytywny. Jesli przytulaliscie sie wczoraj to mozesz z nastepnym przytulankiem poczekac do jutra, to daje szanse zolnierzykom na regeneracje, beda poprostu silniejsze. Ale mozesz tez poprzytulac sie dzis, albo rano:confused:. Hmmm, chyba niewiele pomoglam co?

Kingus, jesli dwie kreski sa takie same to super test jest pozytywny. Jesli przytulaliscie sie wczoraj to mozesz z nastepnym przytulankiem poczekac do jutra, to daje szanse zolnierzykom na regeneracje, beda poprostu silniejsze. Ale mozesz tez poprzytulac sie dzis, albo rano:confused:. Hmmm, chyba niewiele pomoglam co?

Bardzo pomogłaś. Właśnie chodziło mi o to czy mogę do jutra poczekać, żeby na darmo nie męczyć męża(bo on pomaga mi w interpretacji i spytał biednym głoskiem co to znaczy, że dziś są takie same kreski- i dlatego nie chciałam go już dziś męczyć)
Dziękuje:-)

witam wszystkie starające się.Mam pytanko dzisiaj mam 25 dziń cyklu i pojawił mi się śluz zabarwiony lekko krwią,a do @ mam jeszcze sporo czasu.Co to może oznaczać?

reklama
Z nieba mi spadłaś Migotka.
Robie testy od trzech dni: 10 dc bardzo blada druga kreska, 11 dc ciemniejsza niż 10 ale bylo przytulanko, dziś 12 dc obie kreski takie same i tu moje pytanie czy mam sie dziś przytulać czy lepiej poczekać do jutra?
Popatrz na mój wykres na 28 dni.(Pod pierwszym suwaczkiem) Test owulacyjny (pozytywny) zaznaczyłam jako watpliwy. Ja Mężusiowi nie dawałam odsapnąc widać to po serduszkach:-):tak: i efekty wiadome-polecam. Pózniej nogi w gore:tak:

Do góry