kinguś
Nie poddam się
Dziewczynki czy któraś z Was stosowała może testy owulacyjne(wiem, że to nie ten wątek ale tam mi nikt nie odpisuje)? Bo mam pytanko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kingus, jesli dwie kreski sa takie same to super test jest pozytywny. Jesli przytulaliscie sie wczoraj to mozesz z nastepnym przytulankiem poczekac do jutra, to daje szanse zolnierzykom na regeneracje, beda poprostu silniejsze. Ale mozesz tez poprzytulac sie dzis, albo rano. Hmmm, chyba niewiele pomoglam co?
Mozesz laskawie dac mu sie wyspac, ale niech wie co go czeka. Powodzenia!
Popatrz na mój wykres na 28 dni.(Pod pierwszym suwaczkiem) Test owulacyjny (pozytywny) zaznaczyłam jako watpliwy. Ja Mężusiowi nie dawałam odsapnąc widać to po serduszkach:-) i efekty wiadome-polecam. Pózniej nogi w goreZ nieba mi spadłaś Migotka.
Robie testy od trzech dni: 10 dc bardzo blada druga kreska, 11 dc ciemniejsza niż 10 ale bylo przytulanko, dziś 12 dc obie kreski takie same i tu moje pytanie czy mam sie dziś przytulać czy lepiej poczekać do jutra?