reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

No kochane tak wpadłam na chwilkę zobaczyć co tam na forum sie zmieniło przez parę godzinek może jakaś staraczka zafasolkowała?:-) przed chwilą prawie że ukończyłam wiosenne porządki jeszcze pranie mi zostało i mycie podłogi:baffled:heh..nie ma to jak świeta...cos mnie bardziej zaczął pobolewać brzuszek ale mi przechodzi no i kolki dostałam w lewym boku:wściekła/y:no i zaczęłam łykać folik dziś pierwszy dzień ale zawsze coś lepiej teraz niz póżniej:tak:zrobiłam sobie zielona herbatkę ...dobra na wszystko:-)

reklama
No kochane tak wpadłam na chwilkę zobaczyć co tam na forum sie zmieniło przez parę godzinek może jakaś staraczka zafasolkowała?:-) przed chwilą prawie że ukończyłam wiosenne porządki jeszcze pranie mi zostało i mycie podłogi:baffled:heh..nie ma to jak świeta...cos mnie bardziej zaczął pobolewać brzuszek ale mi przechodzi no i kolki dostałam w lewym boku:wściekła/y:no i zaczęłam łykać folik dziś pierwszy dzień ale zawsze coś lepiej teraz niz póżniej:tak:zrobiłam sobie zielona herbatkę ...dobra na wszystko:-)

Gratuluję uporania się ze świątecznymi porządkami. Mnie też jeszcze zostały tylko podłogi i meble do wypastowania. No i jutro pranie dywanu, ale tym zajmie się małżonek:tak:Dzisiaj mnie zaskoczył, bo obiadek zrobił. Sam, nie musiałam się prośić:tak:Pyszny żurek, mniam, mniam:tak:Oby tak częściej:tak::tak::tak:

lunia ja Cię bardzo przepraszam, ale na co ty wg nich masz czekać? Różnie bywa, czasem wcześniej rzeczywiście nie można mieć dzidzi, ale jak sytuacja na to pozwala i wiek, a u Ciebie jak widzę tak jest, to na co czekać? Zanim zrobisz super karierę, zbudujesz 3 domy i zabezpieczysz przyszłość potomkom do 10 pokoleń w przód to Twój zegar będzie tykał na emeryturę a nie na dzieci... 25 lat to dobry wiek, zgadzam się z Twoją babcią. Więc uśmiech na buzię, pogłaskać brzucha, przytulić męża i cieszyć się świętami :-)

witajcie Kochane!!!
oświadczam ze mam URLOPIK hurraaaa:-):-)
i następna wiadomość bardzo dobra !! Staramy się o FASOLKĘ:tak::tak:
Nie przyjmuje propozycji mojego szefa bo sie nie oplaca... umowe mialabym tylko do grudnia a tą co teraz mam mam do listopada 2009 !! więc dziewczynki Staramy się o wymarzonego zimowego bobaska:-):-)

Poczytam w nocy co u was ale musiałam wam już to napisać!! bo bardzo się ciesze i mysle ze Wy tez:tak:

witajcie Kochane!!!
Nie przyjmuje propozycji mojego szefa bo sie nie oplaca... umowe mialabym tylko do grudnia a tą co teraz mam mam do listopada 2009 !! więc dziewczynki Staramy się o wymarzonego zimowego bobaska:-):-)

Poczytam w nocy co u was ale musiałam wam już to napisać!! bo bardzo się ciesze i mysle ze Wy tez:tak:

Kasiu Gratulacje !!!! Świetna Nowina:-):-):-):-)
To tylko czekamy na małego szkrabka:laugh2:

Czesc dziewczyny,widac, ze swieta ida, bo coraz mniej osob sie tu udziela, ale i tak widze, ze emocje siegaja zenitu.

Witajcie kochane,
Ja dzisiaj jestem strasznie zdołowana więc nie będę się rozpisywać co wam dnia nie psuć moimi smutami:-(Wczoraj powiedziałam rodzicom o ciąży i potraktowali mnie jak gówniarę, która popełniła największy błąd w swoim życiu. Zaczęły się pytania jak my to sobie wyobrażamy itp. Ja już nawet nie mam siły, żeby się cieszyć. Non stop chce mi się płakać:-(
:szok::szok::szok: A dla mnie reakcja Twoich rodzicow to szok. Nie jestes w koncu jakas siusmajtka na ich utrzymaniu! Jestes dorosla kobieta z poukladanym zyciem!!! Jak sie corke za maz wydaje, to sie powinno zdawac sobie sprawe, ze sie wnuki pojawia. Szkoda, ze masz taka atmosferke tuz przed swietami. Ale wierze, ze im szybko przejdzie i wszystko bedzie dobrze.

Czesc ja tylko na chwile bo dzisiaj strasznie zle sie czuje:wściekła/y: jak nie 2 jajniki
naraz to podbrzusze boli :-( i caly czas mnie mdli :-( oraz wymiotuje zisiaj jak
kret wiec dzis jest nieciekawie ale dam rade
Dorotka, trzymaj sie dzielnie biedny kreciku. Juz niedlugo bedzie lepiej:tak:.

witajcie Kochane!!!

Kasiu, a to Ci dopiero wiesci! Super!!! Ale w nocy zamiast nas czytac to lepiej wznow staranka:-D:-D:-D. Widze na suwaczku, ze owulka sie zbliza. Milego urlopiku Ci zycze!

Ja jutro tez mam wolne i dopiero zaczynam przygotowania do swiat:szok:. Mam nadzieje, ze sie odrobie. Idziemy swietowac w tym roku do siostry mojego M, wiec odpadaja mi stresy zwiazane z byciem gospodynia. Ja sie bede goscic:-).

Acha i jeszcze zycze dwoch kreseczek naszym kolezankom zawieszonym w prozni, Gwiazdeczko, Phelania trzymam kciuki.

reklama
Czesc dziewczyny,widac, ze swieta ida, bo coraz mniej osob sie tu udziela, ale i tak widze, ze emocje siegaja zenitu.

:szok::szok::szok: A dla mnie reakcja Twoich rodzicow to szok. Nie jestes w koncu jakas siusmajtka na ich utrzymaniu! Jestes dorosla kobieta z poukladanym zyciem!!! Jak sie corke za maz wydaje, to sie powinno zdawac sobie sprawe, ze sie wnuki pojawia. Szkoda, ze masz taka atmosferke tuz przed swietami. Ale wierze, ze im szybko przejdzie i wszystko bedzie dobrze.

Dorotka, trzymaj sie dzielnie biedny kreciku. Juz niedlugo bedzie lepiej:tak:.

Kasiu, a to Ci dopiero wiesci! Super!!! Ale w nocy zamiast nas czytac to lepiej wznow staranka:-D:-D:-D. Widze na suwaczku, ze owulka sie zbliza. Milego urlopiku Ci zycze!

Ja jutro tez mam wolne i dopiero zaczynam przygotowania do swiat:szok:. Mam nadzieje, ze sie odrobie. Idziemy swietowac w tym roku do siostry mojego M, wiec odpadaja mi stresy zwiazane z byciem gospodynia. Ja sie bede goscic:-).

Acha i jeszcze zycze dwoch kreseczek naszym kolezankom zawieszonym w prozni, Gwiazdeczko, Phelania trzymam kciuki.

No właśnie coś Gwiazdeczki nie widać:baffled: ani słychu ani widu !!!GWIAZZZZDECZKOO gdzie jesteś :wściekła/y:

Do góry