reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam. Chciałam się przyłączyć bo jestem jedną z Was: Starającą się o Dzidzię w 2008 roku :-) Mam nadzieję że to się uda choć mam pewne problemy ze swoimi cyklami które są strasznie długie :-( Cieszę się że znalazałma to forum bo jest dużo niezbędnych informacji, rad i czuję że - jeśli zajdzie taka potrzeba - znajdę tu wsparcie psychiczne...Pozdrawiam serdecznie.

Moniola witaj u nas:-)

świetnie trafiłas, tu na pewno bedziesz czuła sie dobrze. rozgosc sie i pisz jak najczesciej:-)

KasiaJ zobaczysz ze juz nie dlugo zagosci pod twoim serduszkiem fasoleczka,uwierz w to najmocniej jak potrafisz a napewno sie spelni:-):tak::tak::tak:trzymam kciuki az sobie paznokcie powbijalam:laugh2::laugh2::laugh2:
Witaj serdecznie Moniola,rozgosc sie ,i moze napisz pare slow o Sobie jezeli masz na to ochote oczywiscie.Bo jakos tak jest lepiej jak sie pare slow wie o drogiej osobie;-)

Witam. Chciałam się przyłączyć bo jestem jedną z Was: Starającą się o Dzidzię w 2008 roku :-) Mam nadzieję że to się uda choć mam pewne problemy ze swoimi cyklami które są strasznie długie :-( Cieszę się że znalazałma to forum bo jest dużo niezbędnych informacji, rad i czuję że - jeśli zajdzie taka potrzeba - znajdę tu wsparcie psychiczne...Pozdrawiam serdecznie.

Witam Cie bardzo serdecznie! ( za chwilke wpiszę Cię na listę:tak:)
Proszę napiszcie cos wiecej o sobie nasze nowe staraczki:)) wiek , czym sie zajmujecie, ile jesteście po slubie:-):tak:

Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, ale cały czas was czytam i kibicuję tym, które wciąż się starają o malutką fasolkę. Ja jeszcze trochę czekam, chcemy zacząć z końcem roku szkolnego, żeby, jak sie uda, między dziećmi (bo mam Natkę) były ok. 2 lata różnicy. No i od czerca ruszamy pełna parą. A mam już zamiar kupić na allegro testy owulacyjne. Czy one naprawdę dają taką pewnośc, że jest owulacja?? Bo ja nie wiem, czy u mnie każdy cykl jest owulacyjny, bo czasem w cyklu śluzik jest, a czasem w innym go nie mogę zaobserwować. A tak, to by nie było problemu. No i moja bratowa też się stara, ale od zeszłego października, to wtedy też bym jej mogła polecić, to może wreszcie by zafasolkowała, bo też marzy o dzidzi. Nie wiem, czy o tym pisałam, ale ona miała jakiś zabieg na jajnikach, niby wszystko OK, owulacje ma, bo widziała kiedyś na USG jajeczko, ale mimo to w ciążę zajść nie może.
Widzę, że sporo w Was już w ciąży, bardZo się cieszę i gratuluję.
Życzę innym staraczkom (i w krótce sobie) upragnionych II kresek.

Moniola pysia25 Witam serdecznie nowe staraczki :-):-)
edzka-it jeszcze w to uwierze ;-):tak:wiem wiem będzie dobrze najgorsze jest to czekanie ...
lunia83 ja wlasnie mam weekendzik Jupiii i nic nie robie ;-):tak:ale fajnie:-)
nenius miłego weekendziku, w razie jakby Cie nie było :-)
Majeczko pozdrawiam:-)

reklama
Gusiu, w sumie to dziwne, że nie zrobił Ci dopochwowego - przecież na tym etapie ciąży jest ono duzo wiarygodniejsze...I generalnie większośc moich znajomych jako pierwsze USG miało właśnie dopochwowe. Tak więc sie nie stresuj, Kochana. Fasolcia na pewno ma sie dobrze, tylko nie było tego jeszcze dobrze widac, bo to jest jeszcze tycienka Kruszynka.
w przychodni maja stry ze tak powiem sprzet 26/02 ide prywatnie on ma ponoc nówke ultasonograf

Do góry