Klaudia
Lipcóweczka 2005
No to wam powiem, że to jest bardzo realne. Na forum Lipcowych Mam 2005, do którego dołączyłam dzięki Maciusiowi, właśnie tak się stało. Z dziewczynami piszemy sobie od 3 lat, zorganizowałyśmy już wiele spotkań (w tym jedno z naszymi maluchami) i powiem z ręką na sercu - te dziewczyny są mi bardzo bliskie, wiedzą o mnie takie rzeczy, których wiele z moich znajomych nie wie. No i przede wszystkim, tak jak tu, mamy jeden wspólny temat, na który możemy gadać i gadać i gadać...:-) I nigdy nam się nie znudzi :-) A co najważniejsze, w trudnych chwilach ciąży czy po porodze wspierałyśmy się nawzajem i o wiele łatwiej było przetrwać ciężkie czasy.Wiecie co....tak fajnie by bylo,gdybysmy wszystkie w tym roku doczekaly sie Fasolci.... tak sobie siedze i marze....majeczka mialaby wreszcie troche pracy w wpisywaniu kreseczek...;-);-)bo jak tak dalej pojdzie,to jej bezrobocie grozi a pewnego dnia bysmy sie spotkaly i wszystkie nasze dzieciaczki bylyby mniej wiecej w tym samym wieku i razem lepilyby babki z piasku....