reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
mama pati - zdrowiej nam kochanienka... co to za plaga chorobowa Was tak po kolei dopada.....:baffled: A Twoj prezent walentynkowy byl najcudowniejszy ze wszystkich....:tak:

gusia najwazniejsze to sie nie denerwowac i myslec pozytywnie, wszystko bedzie dobrze,zobaczysz! :-):tak:

Dzien dobry Kobietki!

Pozdrawiam serdecznie powalentynkowo. Mojego najdrozszego nie bylo ze mna, dostalam tylko internetowa karteczke :-). Baaardzo mila. Ale dzis przyjezdza, wiec moze nadrobimy troche romantyczniej ;-).

Gusia! Trzymam kciuki! Dbaj o siebie i o brzuszek :tak:

Mama Pati! Rzeczywiscie corunia sprawila Ci cudowne Walentynki.

Trzymam kciuki za nowe testowniczki, tak, tak, fajnie byloby widziec nowe kreseczki...
U mnie, niestety nie ma dobrych wiadomosci. Nabylam tescik CLEARBLUE za 10 euro, ktory ma byc rzekomo dosc czuly, wykonalam dzis rano i nic........ :no:.
Mam maciupka nadzieje, ze bylo za wczesnie (macie laseczki racje, zeby sie nie spieszyc :sorry:, ale wytrzymaj tu czlowieku) bo @ powinna byc poniedzialek-wtorek ... i bylo uczciwie napisane, ze przed @ wykrywa na ok. 70%.

Jak @ nie przyjdzie do srody, zrobie jeszcze raz. Jestem troszke rozczarowana, ale nie jeszcze wpadlam w dol.
Moze tak, w glebi serca, nie jestem jeszcze gotowa, fizycznie albo psychicznie i organizm wie lepiej... W koncu minelo tylko 2 miesiace od mojej straty i to pierwszy miesiac staranek, ginka dala conajmniej pol roku zanim zaleci jakikolwiek wspomagacz.
MIlego weekendu! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Maggie witaj :-) Wiem co czujesz, ale na prawdę nie warto się spieszyc z tymi testami. Ja to juz całą fortunę wydałam na testy i od tego cyklu nie kupię dopóki @ nie przyjdzie przez co najmniej tydzień. Niepotrzebnie serwujemy sobie stres. A ja trzymam za ciebie kciuki aby jednak okazało się, ze jednak nosisz pod sercem fasolke

Zaczyna mi sie to nie podobac;-)...ciągle dopisuje nowa osobe,a kiedy bede tak coraz dopisywała 2 kreseczki-co??:eek:
Kiedy mamy najblizsze testowanko-przyznawac sie,ale to juz:tak:

witajcie dziewczynki juz jestem po wizycie u gin nastepna 26/02 i usg dowcipne jajeczko jest ale nie wiemy czy sie bedzie rozwijac dostałam dufaston 2 razy na dzien

Gusia ...ja też dostałam dufaston 2 razy po pół tabletki...okazało sie ze mam torbiela na jajnkiu, którego czesniej nie było. Wierzę, ze nasze fasolki będą zdrowe:) i nie ma innej opcji!!!!

Kochane nie martwcie się. My się za Was tutaj modlimy, a skoro nas jest więcej to bozia wyraźniej usłyszy nasze prośby i sprawi że fasolinki będą się ładnie rozwijać :tak:

Lunia83 witaj wśród staraczek:-). Zaglądaj do nas często to się szybciutko zadomowisz :-)

Czesc Majeczka! Zabrzmialo groznie ;-). Obiecuje sie poprawic tak szybko jak sie da!
Witaj Wanilia_sky! Dzieki. Masz zupelna racje, czekac, czekac.... Ale jak tu nie dac sie zwariowac????

Dorotka! Na moim tescie bylo napisane, ze wynik jest tylko wiarygodny do 10-15 minut. Jezeli dwie kreseczki pojawia sie pozniej, to nie mozna temu ufac. Ale mam NADZIEJE, ze jednak to cos znaczy. Zacisnij zeby i teraz poczekaj do terminu @. Ja mam taki plan.... Sciskam kciukasy!

Ja się przyznaję, że nie wiem kiedy mam testowanko;-) odpusciłam sobie obserwację mojego cyklu i nie wiem kiedy mam mieć dni płodne i kiedy miałabym testować i bardzo się z tego cieszę bo na nic się nie nastawiam

nenus , electra witajcie:-) u mnie piekne sloneczko,a mnie nerwy :wściekła/y:puszczaja czyżby już ZNPM?:eek:

oby nie ;-), zrób dla siebie coś miłego, może wybierz się na zakupy?

Trzymam kciuki za nowe testowniczki, tak, tak, fajnie byloby widziec nowe kreseczki...
U mnie, niestety nie ma dobrych wiadomosci. Nabylam tescik CLEARBLUE za 10 euro, ktory ma byc rzekomo dosc czuly, wykonalam dzis rano i nic........ :no:.
Mam maciupka nadzieje, ze bylo za wczesnie (macie laseczki racje, zeby sie nie spieszyc :sorry:, ale wytrzymaj tu czlowieku) bo @ powinna byc poniedzialek-wtorek ... i bylo uczciwie napisane, ze przed @ wykrywa na ok. 70%.

Jak @ nie przyjdzie do srody, zrobie jeszcze raz. Jestem troszke rozczarowana, ale nie jeszcze wpadlam w dol.
Moze tak, w glebi serca, nie jestem jeszcze gotowa, fizycznie albo psychicznie i organizm wie lepiej... W koncu minelo tylko 2 miesiace od mojej straty i to pierwszy miesiac staranek, ginka dala conajmniej pol roku zanim zaleci jakikolwiek wspomagacz.
MIlego weekendu! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Trzymam kciuki, żeby się okazało, że po prostu było jeszcze za wcześnie.

reklama
Maggie2412 to mialo tak zabrzmieć:wściekła/y:bo ktos Was musi pogonic-zmotywowac i zaprowadzic tu porzadek:-):tak: a tak na serio-to bardzo bym chciała tak przynajmniej co tydzien dopisywać komus innemu 2 kreseczki-zróbcie to dla mnie please:eek: Z góry dzięki:-):tak:

Do góry