electra
Przyjaciolki 2008
Witajcie!!! Z gory uprzedzam -post jest dlugi - ale to Wasza "wina" tyle piszecie!!!! a ja nie chcialam nikogo pominac.....
Wiesz,ze obie jestesmy vetami :-)
piekne suwaczki
Bywaj u nas czesciej, wtedy Cie wesprzemy dobra rada albo cieplym slowem . po to nas tu masz!!! I nie zamykaj sie w "4 scianach"...nie mozemy tam do Ciebie dotrzec
Kochana, wyjedzcie gdzies... powiedz mezowi,ze jego workoholizm zle wplywa na jego zolnierzy! Musicie przeciez czasami odetchnac.....
dobrze,ze wszystko u Ciebie w porzadeczku :-)
Witaj wsrod nas!!! i nie opuszczaj za czesto;-)
Hej! dobrze,ze wrocilas! I mam nadzieje,ze z nowymi silami
Hej edzka-it - Ciebie jeszcze chyba nie poznalam, wiec witam Cie :-)
Biedna jestes z tym palcem...to musi byc bardzo uciazliwe i chyba tez niezle boli....
Oczywiscie moja droga,ze sie zaliczasz!!! Niemozliwe czasem staje sie mozliwe!!! I tego Ci zycze z calego serca :-) Badz wytrwala w dazeniu do celu i go osiagniesz...teraz medycyna jest bardzo "do przodu", a biologia - jak zwykle - lubi platac figle!
Witaj! Bardzo mi przykro,ze nie spelnilo sie za pierwszym razem Twoje marzenie... Teraz musisz byc silna i na siebie uwazac.I swietnie ,ze dostalas zielone swiatlo! wiec do dziela!
Majeczko bardzo dobry pomysl z przypomnieniem naszej listy:-)
Poczekaj jeszcze z tym tescikiem...cierpliwosc sie oplaca :-)
Jasne,ze mozesz! Witamy!Ale badz z nami czesciej!:-) a tak na marginesie....to ktora z nas nie lubi slodyczy? ;-)
Anets, ginekolog, a potem odpoczywaj, dziewczyny dobrze Ci radza. Nie musisz ryzykowac...
BRAWO:-)
Pomysl...co mogloby Ci poprawic ten "humor do bani"...a potem to juz z gorki....zrob to!:-)
Hej Nenius! Wazne,ze juz poszlas do pracy...to chyba oznacza,ze jestes na najlepszej drodze do calkowitego wyzdrowienia :-)
majeczka02monik75 tak do południa w inspekcji a popołudniu narazie staż w "szpitalu" dla koni, a jeżdżę od 7 roku życia
Wiesz,ze obie jestesmy vetami :-)
Nie wiem czy same zauwazycie wiec sie chwale - uznałam,ze to najlepszy czas na wstawienie suwaczków i tak zrobiłam:-)
Ale mi to radoche sprawiło
piekne suwaczki
czesc Dziewczynki. dawno mnie nie bylo ahh jakos tak wyszlo ze nie mialam weny tworczej czy cos tam.. ale Was i tak to nie zmartwilo, zadna nawet nie wspomniala o mnie.. :---( Dzis mam okropny nastroj, strasznie mi zle, smutno, czuje smutek, rozgoryczenie, zal.........
Bywaj u nas czesciej, wtedy Cie wesprzemy dobra rada albo cieplym slowem . po to nas tu masz!!! I nie zamykaj sie w "4 scianach"...nie mozemy tam do Ciebie dotrzec
Electra - Ale z Ciebie szczęściara. Jak ja bym chciała gdzies z moimi Skarbami pojechac... Nasz ostatni wyjazd mial miejsce w sierpniu, kiedy to pojechalismy do Zywca... Mężus obiecuje, ze gdzies pojedziemy, jak tylko wyrobi się z projektami, tylko że to już trwa i trwa.
Kochana, wyjedzcie gdzies... powiedz mezowi,ze jego workoholizm zle wplywa na jego zolnierzy! Musicie przeciez czasami odetchnac.....
Cześć, jestem i ja :-)
dobrze,ze wszystko u Ciebie w porzadeczku :-)
Tak sie wtrace niesmialo.....bo ja tez staraczka......
Witaj wsrod nas!!! i nie opuszczaj za czesto;-)
Witam kochane po powrocie :-)
ja tylko na krótka chwilę, mam cały dom do ogarnięcia. Zrobiłam już dwa prania, pieknie się suszą na powietrzu a ja w miedzy czasie zagladam do was. Stęskniłam się za pogaduchami z wami
Hej! dobrze,ze wrocilas! I mam nadzieje,ze z nowymi silami
Witam wszystkie Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!! nie Majeczko nie zafasolkowalam tylko bylam z mezulkiem w podrozy po Afryce ,bylo super cale 3 tygodnie ale niestety wrocilismy w dwojke i wlasnie od 2 dni nadrabiam zaleglosci,czytam to co przegapilam
Pozdrawiam nowe Staraczki i oczywiscie pozostale Dziewczyny bardzo serdecznie.Nawet teraz niewiem jaki mam dc bo przestalam liczyc,dalismy na luzik
Hej edzka-it - Ciebie jeszcze chyba nie poznalam, wiec witam Cie :-)
Ufff... przebrnęłam przez posty...
.
A mnie boli palec u nogi - wrasta mi paznokieć. Czekam jak sie rozwinie sytuacja i najwyżej po 11 ide na plastykę ;-/. .
Biedna jestes z tym palcem...to musi byc bardzo uciazliwe i chyba tez niezle boli....
Co do mnie to nie wiem czy jeszcze zaliczam się do staraczek.
Robiłam ostatnio badania FSH i wynik to 16.2. Tragedia. Zmieniłam lekarza. I chorobę tą nazwał zespół przedwczesnego wygasania czynności jajników.
Czyli po polskiemu to w wieku 29 lat wchodzę w okres menopauzy
Oczywiscie moja droga,ze sie zaliczasz!!! Niemozliwe czasem staje sie mozliwe!!! I tego Ci zycze z calego serca :-) Badz wytrwala w dazeniu do celu i go osiagniesz...teraz medycyna jest bardzo "do przodu", a biologia - jak zwykle - lubi platac figle!
Czesc Dziewczyny! Mam nadzieje, ze pozwolicie, ze sie oficjalnie dolacze bo od pewnego czasu tylko niesmialo podczytuje. Zwlaszcza jak przeczytalam optymistyczne komentarze o ciazach w menopauzie bo ja do tych najmlodszych nie naleze.
Bylam juz wczesniej na lipcowkach, ale zly los zdecydowal inaczej i 2 miesiace temu stalam sie mama Aniolka.
Po ostatnim przegladzie generalnym ginka dala mi zielone swiatelko wiec zaczelismy staranka.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze szybkiego zafasolkowania. :-)
Witaj! Bardzo mi przykro,ze nie spelnilo sie za pierwszym razem Twoje marzenie... Teraz musisz byc silna i na siebie uwazac.I swietnie ,ze dostalas zielone swiatlo! wiec do dziela!
Pomyslałam,ze dobrze zamiescić Listę osób,które maja dostęp do naszego wątku zamknietego,a są to
Majeczko bardzo dobry pomysl z przypomnieniem naszej listy:-)
P.s. Jakie macie opinie: kiedy robic tescik ? Bo od owulki minal jakis tydzien, a mnie nosi. Dol brzucha pobolewa, w ustach metaliczny smak ... ale na to moze byc milion innych powodow ....
Poczekaj jeszcze z tym tescikiem...cierpliwosc sie oplaca :-)
Hej Dziewczyny!
Siedze wlasnie sama w odmku bo moj Mężuś poszedl do pracy na nocke i postanowilam w koncu napisac cosik na tym watku W koncu na liscie staraczek jestem jzu od jakiegos czasu a postu zadnego Ale to wszystko z wiecznego braku czasu ;-)
Moge dolaczyc?
:-)
Jasne,ze mozesz! Witamy!Ale badz z nami czesciej!:-) a tak na marginesie....to ktora z nas nie lubi slodyczy? ;-)
Dzien dobry moje kochane.Chyba już mnie nie pamiętacie.Nie odwiedzam Was i nie nadrabiam z czytaniem.....Bardzo żle się czuje znowu mam skurcze jak rok temu wiem ze to dobrze nie wrozy zaczelam brac nospe 3 razy dziennie zobaczymy czy pomoże.A rano mam takie mdlości że w pracy nie daje rady.Dziewczynki siły mi tak odebralo ze ja nie wiem jak to bedzie?Mam tyle zajęć w pracy ze kompa to mam dość i tych wszystkich papierków!Jak wracam do domu to marzę tylko o łożeczku.
Anets, ginekolog, a potem odpoczywaj, dziewczyny dobrze Ci radza. Nie musisz ryzykowac...
Dzien doberek tescik ponowiony znowu dwie II czyli tak jak myslałam tylko troszke nie dowierzałam :-) jest fasolka
BRAWO:-)
Witajcie kochane :-)
Coś dzisiaj humor mam do bani Cykl mi się chyba całkiem rozregulował, tempka dziwna i do niczego nie podobna:-( Ach i znowu przyjdzie mi cierpliwość ćwiczyć.
Pomysl...co mogloby Ci poprawic ten "humor do bani"...a potem to juz z gorki....zrob to!:-)
Cześć dziewczyny, wróciłam do pracy więc będę zaglądała bardziej regularnie :-) Tyle tylko, że tak do końca zdrowa to ja się jeszcze nie czuję
Hej Nenius! Wazne,ze juz poszlas do pracy...to chyba oznacza,ze jestes na najlepszej drodze do calkowitego wyzdrowienia :-)