reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Ja Spadam Na 18 Do Pracki Wroce Po 6 Rano :-) Wiec Z Mezem Nie Bedziemy
Mieli Dzis Dla Siebie Czasu Po Tym Wczorajszym Nieudanym Wieczorze
:-(
Ale Co Zrobic Trzeba Isc Do Pracy
Pozdrawiam Wam Wszystkie Ztcze Udanegi Wieczoru :-)
Byc Moze Ktoras Sie Dzis Zafasolkuje :-) Ja Juz Dzis Nie Bede Pisala
Starczy Tego Dobrego Trzeba Odpoczac Przed Nocka :-)
3 Majcie Sie Dziewczynki I Jeszcze Raz Dzieki Milego Dnia I Wieczorku

Cześć dziewczyny, wpadam tylko na chwilkę. Takie tu ciekawe tematy, a ja nie mam czasu się do nich ustosunkować :baffled:
Dorotka, chciałabym coś mądrego Ci poradzić, ale dziewczyny już chyba wszystko napisały. Trzymam kciuki za to, żebyś w końcu wygrała z tym telewizorem (nie wiem, co facetów tak ciągnie do tego pudła:sorry2:). A ile jesteście po ślubie, jeśli mozna spytać?

Anetko super. Wstawiaj szybciutko suwaczek ciążowy :tak:
Dorotko miłej pracy :-)

Dzisiaj to będzie nam trudno porozmawiać ze sobą. Mam nadzieję że uda się szybko naprawić awarię serwera BB

anets gratuluje :-) to swietnie!!!

dorotko milej pracy

Dziewczyny, pozdrowienia od nenius goraczka spada :tak:

Anets jeszcze raz gratulujeeeee!!!!!!!!!!!!!!

MAMA PATI chyba w tym cyklu fasolki nie bedzie.
Czekam na @.Postanowilam wyluzowac.I czekac,

witajcie dziewczyny ale sie za Wami stesknilam,cale 3 tygodnie bez dostepu do kompa.Tyle co weszlam do domku prosto z lotniska i pierwsza rzecz jak zrobilam to zalogowalam sie na BB.Bylismy z mezulkiem na wakacjach,ale sie wybyczylam,miejmy nadzieje ,ze jakis owoc ze soba przywiozlam :-)
A co tam u Was jeszcze nie zdazylam przeczytac wszystkiego a jest tego troche mam nadzieje ,ze sa fasolki:tak::tak::tak:
Jeszcze raz mocccccccccccccnnnnnnnnnnnnnoooooooo Was sciskam

reklama
edzka-it tak się cieszę,że jesteś:-):tak: witaj Kochana!!! Ja też za Tobą tęskniłam-zastanawiam się czasmai gdzie te dziewczyny znikaja:tak: Fajnie,że wypoczełaś-może może zafasolkowana wróciłaś było by super:-):tak: bardzo Ci tego życzę
Buziam

Do góry