reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Electra Fajnie :-)
Dziewczynki Nie Gniewajcie Sie Na Mnie Ale Jestem Tu Juz Troche I Zauwazylam
Ze Czasem Kogos Sie Tu Pomija Tutaj Kazda Tylko Gratuluje I Wspiera
Jak Nie Wyjda Ii Kreseczki To Pieknei Z Waszej Strony :-)
Ja Sie Wczorj Podzielilam Z Wami Moim Problemem Z Mezem :-(
Szczerze To Myslam Ze Odzew Bedzie Wiekszy Ale Tylko
Electra Napisal Mi Cos Na Ten Temat :-) Dzieki Electra
A Moze Ja To Jakos Zle Widze Juz Nie Wiem

Dziewczynki ja uciekam, muszę jeszcze domek ogarnąć przed wyjazdem, co by mój mężuś nie musiał sprzatać, bo jego też nie ma od rana do wieczora. Kochane trzymajcie się, przytulajcie, co bym po powrocie mogła następnym gratulowac dwóch kresek:-)

Do usłyszenia :-)

monik75 a gdzie kupiłaś te paskowe na allegro? Podeślij mi stronkę jak wygladają te Twoje testy:-) dobrze?
Ps. zrobiłam dzis jeden test owu zeby sprawdzic co i jak jedna wyrazna kreseczka...
W takim razie wyszła tylko ta kontrolna kreseczka. Trzeba jeszcze poczekać. Za dwa dni zrób kolejny teścik. Ten dzisiejszy skoczek tempki to widocznie jeszcze nie ten :cool2:
Ja te swoje testy kupowałam na Allegro. A linka podeślę wieczorkiem ;-)

U mnie na tescie byla kontrolna i slaba ta druga.Ale i tak w polowie cyklu staralismy sie:tak: teraz temp .trzyma sie 37.
Zdjecie szczeniaczka wstawie wieczorem teraz musze popracowac :)powiem tylko ,ze to chart.

Dorotko nie denerwuj sie.Bardzo Ci wspolczuje ,nie masz lekko,ale trudno cos doradzic w takiej sprawie.Moze spraw zeby zrobil sie troszeczke zagrozony:))troche zazdrosci nie zaszkodzi;-)

dorota123456789 nikogo nie pomijamy...tylko czasami nie ma rady na pewne sprawy...a jak mamy pisać coś aby napisać to czasami nie warto wogóle sie odzywać...
Zadna z nas nie ma idealnego zwiazku bez zadnych burz itp.
Jeśli ja mam jakieś nieporozumienie z mężem to szybciutko sobie je wyjaśniamy...nie zostawiamy na jutro...
Czasami niektórzy mają problem z okazywaniem uczuć...tacy poprostu są...ale nie mówie,że nie mogą się zmienić..potrzeba w takiej sytuacji dużo cierpliwości...i wysiłku..dużo zależy od tego naszego wychowanie od tego,co wynieśliśmy z domciu... Bądz szczera z M ...wyciągnijcie fotki ze ślubu lub z innych chwil uwiecznionych na foto i powspominajcie ...Powiedz "pamietasz jak byliśmy szczęśliwi...?"moze cos się w nim obudzi...
Nic nie zastąpi szczerej rozmowy

Dzien doberek Wszystkim :-)

Znowu godzine zajeło mi doczytywanie waszych postów...piszecie jak szalone ;-)

Ja wczoraj byłam z laseczkami oblewac ostatnie ostatki...mężuś grzecznie w domciu siedział bo to babski wieczór był...W sumie oznak niedoborów płynów w organizmie nie mam...ale tak sie darłysmy wczoraj że dziś prawie nie umiem mówić....No i sobie obcas złamałam...:sorry2: Wieczór pełen wrażen

Ja mam jutro ginka na 10...musze usłyszec ze wszystko jest ok i od 8-ego do dzieła :-D

Dorota nie bardzo wiem co miałabym ci poradzić...Są faceci którzy nie zaliczaja sie do typu pieszczochów...Moze on ma na serio taki charakter...Chociaz z drugiej strony ciagłe siedzenie przed TV jest dla mnie oznaka popadnięcia w rutynę i nudę...Oczywiscie nie wiem jak wyglada wasze zycie bo z wami nie mieszkam i nie chce nikogo ocenić ani obrazic...TV uzależnia niestety...Watpie bardzo żebys to ty była przyczyną jego zachowania...Problem chyba lezy w nim i mysle że szczera rozmowa skierowana na jego problemy a nie twoje dała by wiecej niż ogólnikowanie narzekanie że czujesz sie niedopieszczona...Takie jest moje zdanie..aha i pamietaj że jedna rozmowa wiele nie zdziałasz...Wiec od razu sie nie zniechęcaj

Anets czekam na zdjecie fasolki 25-ego :cool2:

I niech ktoś przesle troszke fluidków bo zostały mi dwa dni do starania i przydałyby sie :tak:

reklama
Dorotko najwazaniejsza jest szczera rozmowa z mezem. a co do TV to wiem faktycznie to problem bo moj mezus jest zapaolnym graczem gier komp....wiem cos wiem na ten temat. Nie warto sie klocic lepiej spokojnie porozmawiac ustalic wspolnie co i jak.. i tak jak pisala elektra moze wybierzcie sie gdzies za miasto chociaz na 1 dzien jak nie macie czasu..tak zeby pobyc razem!! Zobaczysz Dorotko bedzie dobrze... Twoj maz na pewno Cie Kocha ale nie zawsze wyraza w ten sposob jakbys ty chciala... Pozdrawiam goraco i zycze powodzenia!!

adiva no to niezle zabalowalas:-);-)u ginka na pewno bedzie dobrze daj znac co i jak!
Anets ja tezczekam na zdjecie fasoleczki:-):-)

Dziewczynki ktora nastepna po Gusi z 2 kreseczkami??

Do góry