reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

To i ja witam się z rana! Jak przygotowywałam sobie sniadanko to usłyszałam w radio...że częste rozmowy męzczyzn przez tel kom wpływają na jakosć ich nasienia:szok: Jak tam humorki Kochaniutkie-bo u mnie pomimo pochmurnego dzionka-jak narazie bardzo dobry:-):tak:

reklama
Tak Majeczko Dokladnie 3 Marca Bedziemy Swietowac 1 Rocznice
Slubu :-) Moze Jakis Romantyczny Wypad Jakos Zorganizujemy
Zobaczymy Jeszcze Wiecie Na Poprawe Naszych Relacji :-)
Dziewczynki Zycze Wam Milego Dnia :-) Ja Juz Na Serio Ide Spac :-)
A Ja Dzis Z Moim M Wybieramy Sie Do Znajomych Wien Napewno
Bedzie Wesolo :-)
Milego Dnia Dziewczynki

majeczko poniewaz teraz jest bardzo duzo firm produkujacych bardzo rozne leki i preparaty, mysle ze wczesniej powinnas zasiegnac porady Twojego ginekologa. Niech on Ci powie,czy mozesz przyjmowac to, co znalazlas.

Majeczko to powiem jeszcze tutaj ;-)
Ja ten preparat zażywam już drugi cykl i czuję się świetnie po nim. Nie mam takiego apetytu jak po innych zestawach witaminkowych :-)

I ja witam Was z rana.mi forum nie działało,Wam tez?
W warszawie na razie sloneczko.
Majeczko to chyba tak zwykly zestaw witamin.

Witajcie Kochane!!
Majeczko lepiej skonsultowac z lekarzem ja biore tylko kwas foliowy zgodnie z poleceniem lekarza!
Dorotko to świetnie wybierzcie sie gdzies w wasza rocznice:-):-)czyli tez slubowalas w ubieglym roku:-):-)ja 4.08;-)

reklama
Do góry