reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Dokladnie:tak:To chyba najlepszy sposob,przestac liczyc dni plodne ,zakonczyc obserwacje sluzu,poprostu sie wyluzowac:-)Ale latwo sie mowi,hehe

reklama
Kaka też sobie ostatnio myślę że to 40% to prawie cud, a tu wpadki, nadziwić się nie mogę
Madzia będziemy czekać na informację po testowanku

Wyluzować...naturą człowieka jest to, ze jak czegoś pragnie to ciagle o tym myśli...zaczęłam sobie wszystko notować w notesie. Może to mi coś pomoże:)

Dzieki dziewczynki jestescie kochane dam na pewno znac,ale jak znowu nie pojawia się 2 kreseczki to chyba oszaleje,papa

Madziu wytrzymaj jeszcze te kilka godzinek a rano teścik. I szybciutko chwalić się tu dwoma II

witajcie staraczki !! jak zawsze nie moge nadrobic zaleglosci, w pracy mam urwanie glowy ( rok 2007 jeszcze sie nie skonczyl:-() studiuje 2 kierunek i jeszcze sesja !!
ale co tam Staranka na pierwszym miejscu i rodzinka !!
:tak::tak:
madzia81 daj znać !!!
ja juz sie tak nie nakrecam jak bedzie sie spozaniala @ bo ostatnim doswiadczeniu.
Ale testy owu moze zakupie.
Kaka82 u mnie to samo.. hehe sprawdzalam czy brzuszek jakby wiekszy ...
My poprostu bardzo chcemy byc mamusiami ..ahhh jak to brzmi :-)

A mnie dalej trzyma ból jajnika dziwne bo powinno chyba już przestać jutro może ginek mi coś powie.

reklama
Ciekawe gdzie sie podziewa edzka-it ? Moze zafasolkowała i zapomniała się tym z nami podzielic;-) albo ostro nad tym pracuje:tak:
Ale ta nasza lista jest już naprawdę długa...:tak:
(a co do listy to mam nadziję,że jak wróci Ewcia to się nie pogniewa...)

KasiaJ82 pracowita z Ciebie przyszła Mamusia:tak:;-)
anets dobrze,że jutro idziesz już o ginka... napisz jak wrócisz.

Do góry