reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

i jakie samopoczucie dzisiaj ??? ;-)

bo u mnie pogoda jest dołująca i bardzo senna, byle do 15.00 i potem do 20.00 bo całe popołudnie dzisiaj zawalone ...... :no:

ja jestem "77 ....

tikanis, ja się na temperat. nie znam, ale chyba wynik z dwóch dni to troszkę mało aby cos niej wynikało ... chociaż życzę tego co najlepsze ......... :tak:

reklama
Mlodziutkie dziewczyny jestescie :tak::laugh2:

A ja musze uciekac do pracy,a tak mi sie nie chce :-( ale narescie juz dzisiaj czwartek i jeszcze tylko jutro do pracy i weekend.....

Milego dnia kochane, papapapapapa.

oj ja to mam jak moja psina , ciaza urojona jak nic !!!, naczytalam sie objawow ciazowych i prosze mam wszystkie: metaliczny posmak w buzi, bole w okolicy pepka , zyly na piersiach masakra zamiast pracowac to sobie wymylslam jeszcze jak dzis bede miala plamienia to jeszcze naprawde uwieze ze sie udalo (w poprzedniej ciazy wlasne w 8dpo milalam kilka kropel) brzuch mam taki nadenty jak balon jak na @ a tu jeszcze tyle dni do @ - wariatka ze mnie straszna dobrze ze mam forum, moge sie nagadac bo maz by pewnie juz mnie pogonil z domu ze tak sie doszukuje :-) zamiat zabrac sie za robote

Dziewczyny dołączam do Was jako kolejna starająca się, staramy się już od lutego, narazie bez skutku. Myślę ze łatwiej mi będzie z Wami doczekać sie wymarzonych dwóch kreseczek, Pozdrawiam Was i Trzymam kciuki:-)
witaj serdecznie,razem bedzie na pewno rażniej
dziewczyny zrobiam dzis test

i wyszly dwie piekne kreseczki:-)
GRATULACJE!!!!!
eve84- jestes tak kochana ze tobie powinny przytrafic sie blizniaki..:-D
:baffled:
tez jestem tego zdnia:):):):)
Właśnie dla tego tematu zapisałam się dzisiaj na forum. Ostatnio jakoś tak chodzi za mną to..staranie się, a termin "staraczki" bardzo mi się podoba. Zawitałam więc i do Was, i musze powiedzieć, że miło tutaj, jak i na innych forach dzieciowo - matczynych. Zostanę troszkę , poczytam, a jeśli uda mi się "wystarać" o małego, słodkiego szkraba, to napeno dopiszę się do kolejnej listy:)

Pozdrawiam ciepło wszystkie przyszłe mamy i trzymam mocno kciuki.
A teraz " czas forumowego czytactwa i szperactwa:)
witaj staraczko:-):-):-)

megi24, maja33 - serdeczne gratulacje!!! Wyślijcie jeszcze trochę tych wirusków, bo nie zdążyłam złapać.

Dziewczyny, ja mam 25 lat jeszcze przez parę miesięcy i prawie pięcioletnią córcię na koncie, która ciągle narzeka, że jej się nudzi i chce siostrzyczkę. Tylko bocian coś nas tak jakoś ostatnimi czasy omija.

A tak wogole dziewczyny zmieniajac temat, to ile macie lat, jesli mozna spytac :zawstydzona/y: jakos tak ciekawa jestem, bo cosik mi sie wydaje ze jestem najmlodsza w tym towarzystwie :sorry2: no ale zawsze moge sie mylic :tak:;-)
Ja mam 20 lat 9 miesiecy i 20 dni :laugh2::-p a wy ??? :sorry2:
ja mam 26 lat jak tikanis i jak eve84 jestem z pażdziernika:-D:-D:-D
buzki dla wszystkich

Adolfina- Oj ja tez wariuje hihih , zamiast pracowac to siedze na BB i czytam , czytam, co chwile latam do kibelka i "wyczekuje" @ ( modle sie zeby nienadeszla):-p I ciagle wyszukuje objawow :-p Glupeczek ze mnie.W domu wole nie gadac za duzo zeby siebie i mezulka nie nakrecac:-p bo widze jak bardzos ie on stresuje.

Ja mam 26 lat i jestem Byczkiem z Maja :-D:-D:-D:-D

Buziaki dla was kobitki

Ja mam 24 (skończyłam w czerwcu).
Dziś odebrałam dyplom z uczelni i dalej szukam pracy.
Jestem 5 dni po owulacji i nie mogę doczekać się 6 września ale mam przeczucie, że to jeszcze nie to :zawstydzona/y: No ale cierpliwie czekam.

reklama
czesc dziewczynki

maja33 bardzo Ci gratuluje i spokojnej ciąży, ale super!!!!!!!!!:tak::-D:-D

Tikanis ja to myslę że to wwzystko u Ciebie moze jeszcze bnyc zachwiane po tym zanbiegu, i myślę że z cyklu na cykl będzie się regulowalo.Ale napewno zaciążysz!!:tak:

Do góry