reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Witajcie dziewczynki :-)

Co tam u was slychac ???
KINGUS- jak sie czujesz po Clo, bol glowy przeszedl ?
w ktory dzien cyklu idziesz na usg, skontrolowac pecherzyki ?
Ja umowilam sie na usg w 14 dc, zobaczymy co tam sie wyklulo w jajniczkach , tym razem tez biore po 2 tabl.;-)
wogole moja @ jakas dziwna tak jej malooo :confused::dry: kiedys jak dostalam samoistna @ to byla przez 7 lub 8 dni i normalnie tyle jej ze :szok: :szok::szok: a teraz..... :sorry2:
Milego dniaaaaaa :-D:-D:-D papa.

reklama
basias można , oczywiscie ze tak.Przewaznie lekarz daje na 2 tyg. jest lepiej na 2 zeby nie dawac chocizby zusowi powodu do odwiedzin;-) ole i tak moga cię sprawdzic.i W ZAKLADZIE PRACY I W DOMU.Moja kolezanke sprawdzili rankiem w domu a wieczorem przybiegli do zakladu pracy...Nie bylo jej ani tu ani tu, i zarzadali wyjasnienia, ale ona przedstawila zaswiadczenie lekarskie i po sprawie.Ten okres chroniony jest faktycznie, tylko to zdaje się chodzi o ew. zwolnienie z pracy w przypadku okreslonej umowy...
No jasne ze idz na zwolnienie, 100% platne, a ciąża to jedyny momęt kiedy mozn myslec o sobie i dziecku w 100% i nie patrz na nikogo....jeszcze się narobisz przy dziecku....

ale sie tu pusto zrobiło:confused:, dziewczyny co słychac,jakies testowanka sie zapowiadają??? pozdrawiam serdecznie

ale sie tu pusto zrobiło:confused:, dziewczyny co słychac,jakies testowanka sie zapowiadają??? pozdrawiam serdecznie

Witaj Rudka :-)
Ja juz wczoraj sie zdziwilam ze tak pusto na STARAJACE SIE :szok:
U mnie ok. jutro zaczynam jesc Clo po 2 tabl. tykam wiesiolek ( ale i tak mi nie pomaga)
Mama przyslal mi z polski CASTAGNUS i jezeli teraz sie nie uda, to zaczne 90 dniowa kuracje wlasnie z nim.....
ale jestem dobrej mysli, i moze za 4 razem zaskocze ;-):sorry2:
A co tam u Cibie kchana, jak Malutki ???
Pozdrawiam i wirtualne buziaczki dla Radzia ;-):laugh2:

czesc wam dziewczynki wiec ja juz po laparoskopii.. do szpitala dostalam sie 12 czyli w wtorek, w srode mialam operacje.. nic nie pamietam bo dostalam znieczulenie ogolne.. po zabiegu lezalam w szpitalu az do dzis do 11 rano tj. do 17,, 6 dni...operacja sie udala, jajowody byly czyste drozne, wszytsko ja sie wyrazil moj lekjarz bylo czysciutkie tylko jajniki nakluli zeby sie wydostalay wkoncu te hormony i pecherzyk graffa :) moje wrazenia: brdzo mile pielegniarki, lataly na kazde zawolanie, na byle jekniecie dawaly zaraz leki, lekarze bardzo uprzejmi kazda kobieta traktowana jest z szacunkiem...teraz czuje sie bardzoo dobrze choc mam uczucie ciagniecia w miejschach gdzie mam szwy,, lekarz dal nam zielone swiatleko na dzialanie, w tym cyklu raczej sie napewno nie uda bo do konca zostalo 3 dni, wiec licze juz na ten pierwszy cykl po operacji mam nadzieje ze przyniesie oczekiwane rezultaty:) a cera z dnia na dzien malutkie poprawy,, malutkie jednak sa:) wierze ze teraz juz wszytsko bedzie w porzadku:)

Co tam u was slychac ???
KINGUS- jak sie czujesz po Clo, bol glowy przeszedl ?
No już o niebo lepiej się czuje. Też idę 14 dc na usg to równo idą Nam staranka :-) W tym cyklu też miałam dziwną @ zobaczymy jak się sprawy potoczą. Trzymam kciuki za pęcherzyki :tak::tak:

czesc wam dziewczynki wiec ja juz po laparoskopii..
Cieszę się, że jesteś już na Nami i że wszystko dobrze poszło;-) Teraz czekam jak wkleisz II kreseczki z testu :tak::tak::tak:

czesc wam dziewczynki wiec ja juz po laparoskopii.. do szpitala dostalam sie 12 czyli w wtorek, w srode mialam operacje.. nic nie pamietam bo dostalam znieczulenie ogolne.. po zabiegu lezalam w szpitalu az do dzis do 11 rano tj. do 17,, 6 dni...operacja sie udala, jajowody byly czyste drozne, wszytsko ja sie wyrazil moj lekjarz bylo czysciutkie

Witaj kochana :-)
Bardzo sie ciesze ze wszystko ok po operacji, i ze wszystko bardzo ladne tam w srodeczku, bo to najwazniejsze....:-D:-D:-D Teraz kochana tylko pozostalo dzialac :tak:
Trzymam kciuki, bardzo mocno zacisniete:tak::-D

Kingus- Dobrze ze juz sie lepiej czujesz, ciekawe jak ja sie bede czuc po 2 tabl. dziennie :dry: w sumie poprzednim razem dobrze tolerowalam Clo, wiec moze nie bedzie tak zle przy takiej duzej dawce....
Rowniez trzymam kciuki za pecherzyki.....
Pozdrawiam.

Witam wszystkim, jestem nowa na tym forum:) mam na imię Kinga . Wraz z moim przyszłym mężem (za miesiąc ślub) wychowujemy jego 2 dzieci, no i od jakiegoś dłuższego czasu staramy się o kolejne szczęście:) ( Tylko jak widac nie jest to takie proste)

Witam wszystkim, jestem nowa na tym forum:) mam na imię Kinga . Wraz z moim przyszłym mężem (za miesiąc ślub) wychowujemy jego 2 dzieci, no i od jakiegoś dłuższego czasu staramy się o kolejne szczęście:) ( Tylko jak widac nie jest to takie proste)

Witaj Serdecznie :tak:
Trzymam kciuki za staranka, oby poszlo jak po masle :-p
Chociaz trzeba czasami sie dluzej postarac:-(
Ja staram sie juz 14 miesiacy, w tym 4 cykl na wspomagaczach i jak narazie zadnych efektow.
Ale nie trace nadziei , bo wkoncu przeciez musi sie udac ;-)

Zagladaj do nas, zadawaj pytania jesli bedzie cie cos dreczyc, napewno bardzo mile i kochane dziewczyny udziela odpowiedzi i doradza :tak::laugh2:
Milego dnia... :rofl2:

reklama
Witajcie
Nie odzywałam się co prawda od czasu jak się przedstawiłam, ale obiecuję poprawę. Przejrzałam pobieżnie wątek i trochę mi lepiej. Optymistyczne jest to, że tyle kobitek zafasolkowało. Chociaż powiem szczerze, że ja zaczynam powoli tracić wiarę :-(

Do góry