reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Kingus- czy ty tez bierzesz wiesiolek ???
Wiesiołka nie biorę ale chyba zacznę od następnego cyklu.

Czy to moze znaczyc, ze jednak jestem w ciazy??? Prosze napiszczcie co myslicie na ten temat??? Bo nic z tego nie rozumiem:-(
Myślę, że najlepiej było by zrobić badanie beta hcg(test ciążowy z krwi), robią w prawie każdym laboratorium koszt ok. 30-40 zł wyniki na drugi dzień. Ten test da Ci pewny wynik, wykrywa wczesną ciążę. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po Twojej myśli. Niestety często po odstawieniu pigułek organizm trochę szaleje.
Dzięki dziewczynki za życzenia:-) Ja mam tylko jedno marzenie tak jak napisała Rudka oby to była ostatnia rocznica we dwoje. Buziaczki dla Wszystkich.

reklama
Dziekuje za szybka odpowiedz:-) nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala, zeby to byla fasolka:-)
zgadzam sie z lilu19 nie masz co liczyc na okres zgodnie z cyklem bo on dopiero bedzie (jesli wogle:)) z odstawienia kilka dni po skonczeniu brania luteiny ,maksymalnie do 2tygodni. I cos mi sie wydaje ze lilu19 bardzo dobrze wie ze chciałabys tej fasolki,bo ona dlugo na swoją fasolke czeka.
Pewnie lekarz powiedział cos o rozpulchnieniu macicy, to chyba najwczesniejszy objaw ciązy ktory lekarz moze wymacac bardzo wczesnie.
Ja tez bralam luteine i miewałam czasem takie plamienia jak zapomnialam wziąc tabletki lub wziełam pozniej niz zwykle,ale moze w Twoim przypadku to fasolka,zrob betke to sie sprawa wyjaśni,tylko nie wie czy to jeszcze nie za wczesnie,na test moglo byc za wczesnie i moze dlatego negatywne,powodzenia

Dziekuje dziewczyny:-) zobacze co sie bedzie dzialo jak skoncze z ta luteina. Poczekam kilka dni i jak nie pojawi sie @, to ide na badanie.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Witajcie dziewczynki !!!!

Fajnie że mnie jednak pamiętacie :tak::tak: Ale dzisiaj u mnie brzydka pogoda :wściekła/y::wściekła/y: jakoś tak jesiennie się zrobiło :crazy: bleeee

Kinguś z okazji 3 rocznicy ślubu życzę Wam wszytskiego naj naj naj :happy::happy::happy:
A przede wszystkim następnej rocznicy we trójkę :-):-):-)

Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie!

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko :tak: i buziam mocno :tak:

witam, nie wiem czy mnie pamietacie, bo dawno tu nie pisalam

chcialam zameldowac, ze pojawily sie II
i chcialam wszystkim starajacym sie przeslac cala mase swiezutkich fluidkow
---------------------------------------------------------------

:-):-):-)

kinguś wszystkiego najlepszego :-). A wiesz co, ja 2 lata temu tak sobie z mężem obchodziłam pierwszą rocznicę, że 9 miesiecy później urodziłam Janka, więc życzę Ci "rocznicowego" dzidziusia :-). Fajnie byłoby, gdybyśmy w maju obie miały rocznicowe dzieci ;-).

niczka pamiętam :-) i gratuluje :-D.

Witam :-)

U mnie dziś 13 dc, temperatura nadal w dołku niestety, ale jeszcze nic straconego. Łykam wiesiołek, ale nadal nie widzę poprawy. Czy u Was działał od razu? Bo nie wiem, czy ja jakaś dziwna jestem, czy potrzebuję więcej cykli brać. Teraz biorę już drugi.

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom :-) Ale wysyp mamy ostatnio ;-)

czesc dziewczynki!!!
jak tam wam dzionek mija?? macie jakies plany na dlugi weekend?

NICZKA OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!:-D Ja Cię pamiętam, razem przezywalysmy pewien cykl, bo obu nam się spozniala@ ale super!!!!!!!!a ktory to tydzien? jakie objawy i jak się czujesz?ale super łapie twoje fluidki, mimo iz ja się troszkę wstrzymuje;-)bo jak bym zaciążyla to będzie tez wielka radosc, mimo zmian.Ale super!jeszcze raz gratuluje
SPOKOJNYCH 9 MSC.!

KINGUŚ A TOBIE I TWOJEMU WYBRANKOWI WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ , NAJ I OCZYWISCIE NAJLEPIEJ BLIZNIAKÓW!!!!

czesc dziewczyny, chyba juz wszystko jasne:-( dzis wczesnie rano pojawila sie plama krwi, chociaz znowu tylko jedna, ale to pewnie znaczy, ze okres sie rozkreca:crazy:
pierwszy raz mam takie dziwne objawy, zawsze miesiaczke mialam regularnie co 28 dni, a teraz... pewnie przez te anty i luteine tak mi sie porobiło:baffled:

no nic teraz trzeba rozpoczac starania na nowo...

kinguś zycze Tobie i Twojemu mezowi wszystkiego naj naj najlepszego, spelnienia wszystkich marzen, a przede wszystkim malego bobaska najszybciej jak to mozliwe:-):-):-)

niczka gratulacje!!! zycze Ci spokojnej i łatwej ciazy i wszystkiego co najlepsze:-):-):-)

reklama
Do góry