reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Magdaim straszne :---(
magdaim83
Zaangażowana w BB
Beatko niektore objawy na poczatku ciazy moga byc mylone z objawami przed miesiaczka wiec nic straconego..czekaj cierpliwie bo nerwy nic tu nie pomoga a jak co to testuj w dniu miesiaczki-bedzie dobrze. Na 1000%kazda z nas bedzie miec swoje malenstwo-jak nie my to kto)
nenius
Przyjaciółki 2008
magdaim83 a ty ile już sie starasz?Może zacznę brać jakieś witaminy?Dziewczyny doradźcie mi wy coś bierzecie?
ja nic oprócz folika nie biorę
magdaim83
Zaangażowana w BB
Najgorsze jet to ze starali sie o dziecko 3 lata, udalo im sie po in vitro wydali mnostwo pieniedzy i nagle taka tragedia...i wiecie co sie okazalo ze maly mial trudnosci z oddychaniem, pojechali do lekarza a ten zszedl po 2godz jak trzeba byl juz reanimowac...maly zmarl na jej rekach(i gdie jest sprawiedliwosc-lekarz dalej bedzie leczyl bo to bylo poza godz i on musial byc na oddziale-denerwuje mnie cos takiego bo przeciez mogl ich wpuscic na oddzial i udzielic pomocy a on potraktowal ich jak ludzi ktorzy panikuja z byle powodu a na koncu powiedzial im ze trudno widocznie tak mialo byc nie to to inne...
(i gdie jest sprawiedliwosc-lekarz dalej bedzie leczyl bo to bylo poza godz i on musial byc na oddziale-denerwuje mnie cos takiego bo przeciez mogl ich wpuscic na oddzial i udzielic pomocy a on potraktowal ich jak ludzi ktorzy panikuja z byle powodu a na koncu powiedzial im ze trudno widocznie tak mialo byc nie to to inne...
wielu lekarzy tak podchodzi do sprawy, owszem są tacy co pomogą a są i tacy co powiedzą jest Pani młoda, widocznie coś było nie tak :-( strasznie to przykre
kazda z nas oczekuje że lekarz potraktuje nas indywidualnie ale niestety wiekszość lekarzy traktuje nas bezosobowo, a ich słowa, które docierają do nas po jakimś czasie są wyjątkowo bolesne:-(
reklama