reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

wystraszylam sie bo nie wiem wlasiciwe co sie robi w takich sytuacjach jak sie jest w ciazy, a ze nie wiem czy jestem to biore pod uwage kazda ewentualnosc

Kiedyś wyczytałam, że dziewczyny mają zawsze w domu duphaston albo coś o podobnym działaniu, na wypadek plamień. Nie martw się odpoczywaj. Daj znać jak będziesz coś wiedziała.

reklama
Dziewczyny ratujcie!!
bardzo mocno sie zdenerwowalam i .... po jakiejs godzinie jakbym miala plamienie, to znaczy przy podtarciu w toalecie (przepraszam za szczegoly) bylo troszke krwi i juz teraz znowu nic sie nie dzieje.
Wpadam w panike ? Moze to jakis dziwny poczatek@ ale jak nie....
jutro mam wizyte u ginka

NICZKAAAAA - slonce, a moze to jednak dzidzia, ktora sie wlasnie zagniezdza??? To by tlumaczylo dlaczego test byl do tej pory negatywny...
A takich lekow jak Duphaston bron Boze nie bierze sie bez konsultacji z lekarzem.

Duphastonu i tak nie ma, wiec nie wezme napewno
Anetko myslisz? troche dlugo by bylo jakby teraz sie zagniezdzalo. wydaje mi sie, ze owulke to mialam kolo 8 maja
narazie nic sie wiecej nie dzieje, ale synus niestety wstal i calkowietgo lezenia koniec.

Anetko myslisz? troche dlugo by bylo jakby teraz sie zagniezdzalo. wydaje mi sie, ze owulke to mialam kolo 8 maja

NICZKO - nigdy nie mow nigdy ;-) rozne rzeczy sie zdarzaja........
Mi te kreski na tescie wychodzily jakies slabiutkie na poczatku, a wydawalo sie ze powinno juz byc wszystko jasne......wiec wychodzi na to ze albo zaplodnienie, albo zagniezdzenie bylo pozniej niz mi sie wydawalo ;-):tak:
Ty wiesz, ze ja mocniutko trzymam kciuki....i mam nadzieje tak jak Ty :-)

niczka- tez bardzo mocno trzymam kciuki i chyba sie przylaczam do grupy ktora radzi zebys test zrobila a jak wyjda 2 kreseczki to warto skonsultowac sie z lekarzem..
marzenixx nic sie nie odzywasz do mnie kochanie.. oj cos zaniebudjesz..:/
nienus.ty tez nie??:/ buu ni ma cie:/

niczka pamiętaj podobno najlepszy jest Quick Vue . Trzymam kciuki za dwie kreseczki i nie martw się nie każde plamienie to kłopoty.

Niczko nie denerwój sie Sloneczko napewno będzie wszystko dobrze!;-) i też sie dołanczam do zdania zebys jednak zrobila w miare szybko tescik, bo taka niepewność napewno jeszcze cie bardziej martwi!!!

a tak na marginesie jak widać znowu mam neta w chałupce jupiii :sorry2:
no i nareszcie obiecane zdjecie ślubne.

Załączniki

• 48bb.jpg
    48bb.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 37
zadnych wiecej plamien nie mam. Zrobilam Quick Vue to 3 godzinach nie siuskania i jak wol jedna krecha. :baffled:
dziekuje wszystkim, ale juz sama nie wiem co myslec, dobrze ze jutro do ginka ide

Kurcze Niczko sama juz nie wiem co to może być, dobrze ze jutro sie wsio wyjaśni! trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze i sie nie martw:blink: a tak na marginesie to ty juz jesteś po terminie @? tyle sie slyszy ze nawet do tyg po terminie testy mogą nie wyjśc :sorry2:

reklama
Do góry