Joannazywanska23
Zaangażowana w BB
Majeczko to gratuluję,zobaczyłaś dzidzię,czekamy na fotkę.Lunia na pewno jest wszystko ok.Nenius trzymam kciukasy za Ciebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy mogę do Was dołączyć?
To mój 2 cykl staranek, w 1 sie nie udało, ale słyszałam, że kwiecień-plecień ma ponoć przynieść wszystkim staraczkom szczęście!
Witam się i pozdrawiam!
jakies dobre informacje wreszcie oby sie sprawdzilo Witam Cie kemaya:-)Czy mogę do Was dołączyć?
To mój 2 cykl staranek, w 1 sie nie udało, ale słyszałam, że kwiecień-plecień ma ponoć przynieść wszystkim staraczkom szczęście!
Witam się i pozdrawiam!
Przepraszam, że nie odpowiedziałam na Twoje pytanko ale przez tydzień nie miałam dostępu do internetu, ale widzę że kobitki Cię dobrze poinformowałyMam pytanie do dziewczyn mierzacych temperature, zbliza sie zmiana czasu, jak mam wtedy zmierzyc, o tej samej porze co zwykle czy jak? Loretko licze na Ciebie:-).
Testy owulacyjne są do d........y.Dziewczynki czy któraś z Was stosowała może testy owulacyjne(wiem, że to nie ten wątek ale tam mi nikt nie odpisuje)? Bo mam pytanko.